Utomhus projekt med landskapstimmer

Utomhus projekt med landskapstimmer


Utomhus projekt med landskaps timmer innefattar prydnads idéer samt funktionella föremål såsom trä-asfalterad väg. De kan placeras i hela gräsmattan eller trädgården eller användas som gränser som skiljer landskapet och trädgård banor från den odlade arealen. Titta på ett brett spektrum av idéer och ändra dem för att skapa dina egna projekt för landskaps virke.

Sign Post

Använd placera hål grävare och stå en timmer upp vertikalt. Fästa små skivor, ceder bältros eller delade landskap timmer sektioner med spik eller skruv. Måla "gatan" eller plats på samtliga bifogade bit och din vägvisare är klar för visning. Variationer inkluderar forma bifogade bitar för att likna pilar eller lägga till ett dekorativt vindflöjel eller fågelbordet i upprätt stolpen. Dekorera vägvisare för att lägga relevans till omgivningen, såsom en hängande gong nära en orientalisk tema eller en triangulär middag klocka som en del av en sydvästra stil trädgård.

Upphöjda bäddar Gardens

Upphöjda bäddar eller gräns mönster kan byggas med hjälp av en kombination av helhet och skär liggande timmer. En låda är byggd med hjälp timmer staplade och sammankopplade, sedan fodrad med tunga plast eller annat material för att innehålla fukt. Oklahoma State University ger en guide till upphöjd bädd trädgårdar som innehåller en lista över fördelar, bland annat högre avkastning, bättre markkvalitet och en minskning av vattenanvändningen. De rekommenderar att använda tryckimpregnerat virke för att skydda hjärtat av trä. University of Minnesota i sin rapport "Välja tryckimpregnerat trä med inriktning på landskaps Timbers" fortsätter med att förklara att tryck behandling skyddar mot insekter, väderförhållanden, mögel och svamp.

post Fence

Bygg ett inlägg staket genom att skära flera liggande virke i hälften för att tjäna som staketstolpar. Använd en hålsåg för att skära två-tums hål genom den platta sidan av stolparna, och forma ändarna av andra landskapstimmer att passa hålen genom att skära ett grunt ring runt timmer och flis avfallet med en mejsel. Montera stolparna så att varje formad ände av en horisontell timmer kommer att passa in de borrade hålen. I stället för formade ändar, ger stängslet en mer rustikt utseende med hjälp av hela timmer uppdelad i långa remsor och passar in i hålen.

Bridge eller Boardwalk

Landskap timmer kan läggas över ett dike för att bilda stödskenor en gångväg som fylls i med hjälp av landskaps timmer skärs till önskad storlek för gångväg bredd. Varje skär stycket kan fästas vid stöd timmer med långa spikar, skruvar eller bultar passa genom hål borrade i varje skärnings av stöd och skära timmer. Bygga en enkel skena med hjälp av landskaps timmer skära som stolpar och toppad med ett landskap timmer skena monteras med en platt sidan nedåt.