Hur att dekorera Blank pusselbitar

Hur att dekorera Blank pusselbitar


Dekorera blank pussel är ett kreativt sätt att underhålla barn, passera en regnig dag eller uttrycka din konstnärliga sida. Blank pusselbitar kan dekoreras bara för skojs skull eller ges som en gåva, en kreativ partiinbjudan eller ens en frieri. Många medier kan användas för att dekorera pussel bitar: markörer, måla, stämplar, scrapbook papper, foton och mycket mer. Ta din kreativitet ett steg längre och lägga till utsmyckningar som scrapbooking berlocker, band och spetsar, glitter, strass eller dekaler till din pussel.

Instruktioner

1 Orts ark tidningen eller plast bordsduk nedanför pusselbitarna för att skydda din arbetsplats.

2 Sätt pussel tillsammans, om det inte redan är.

3 lätt skissa din design på pusslet med en blyertspenna.

4 Använda färg, markörer eller annat medium som du väljer, färg i din design. Om du använder färg, låt den torka när du är klar.

5 Applicera en decoupage eller pussel sealer, om så önskas, till varje pusselbit med en pensel. Detta kommer att skydda den och ge den en blank yta. Låt bitarna torra.

1 Välj ett fotografi, klippbok papper eller bild från en tidning.

2 Rita formen av varje pusselbit på baksidan av eller fotot papper med en penna, att se till att bitarna passar korrekt när du spåra dem.

3 Klipp längs linjer dragna på baksidan av papperet med en sax.

4 Bred ett tunt lager lim på pappers bitar med en pensel, och följa dem till deras motsvarande pusselbit. Jämna ut papperet nedåt för att driva ut bubblor och se till att den fäster bra. Skär bort eventuella överskjutande bitar av papper. Låt torka.

1 Placera utsmyckningar på pussel och flytta dem runt tills du är nöjd med sin placering.

2 Välj varje utsmyckning upp, lägga lim på baksidan av det, och lägger tillbaka den på sin plats, att trycka ner ordentligt.

3 Låt limmet torka helt.