Hur man bygger en miniatyr Babels torn

Hur man bygger en miniatyr Babels torn


Babels torn är en legend från de tidigaste dagarna av historien. Bibeln rapporterar att alla människor på en gång talade ett språk. Ledarna i Babylon beslutat att bygga en stad med ett högt torn, så att de kan ses som mäktigare än någon annan. Gud, kränkt av sin arrogans, förvirrade sinnen de män som arbetar på tornet, och från den dagen framåt, män inte längre talade ett språk. Modellbyggare kan föra forntid till liv med hjälp av några enkla material för att skapa sin egen modell av Babels torn.

Instruktioner

1 Rita konturerna av 6-tums cylinder på kraftigare papper. Centrera 5-tums cylinder inuti cirkeln och spåra runt det också. Gör samma sak med den 4-tums cylinder och 3-tums cylinder så att du har en serie cirklar som liknar något som ett mål.

2 Rita flera horisontella rader med hjälp av penna och rak kant. Börja på ena sidan av cirkeln och dra en linje ungefär varje tum hela vägen över cirkeln.

3 Rita flera korta vertikala linjer i varje rad för att simulera stora tegelstenar.

4 måla över blyerts linjer med svart vattenfärg måla.

5 Klipp ut sex-tums papper cirkel, klipp ut fem-tums mittcirkeln, följt av 4- och 3-tums cirklar. Detta bör ge dig tre pappersringar och en solid 3-tums cirkel.

6 Stack och limma cylindrarna ovanpå varandra med hjälp av hantverk lim. Centrera varje cylinder.

7 Slip varje pappers ring över toppen av den motsvarande cylindern och limma det ner.

8 Klipp ut flera remsor av kraftigare papper. Göra dem så högt som höjden på varje cylinder. Skär en 19 inches lång, en 16 inches lång, en 13 inches lång, och en 10 inches lång.

9 Rita med pennan och rak kant en serie bågar på varje pappersremsa. Rita kolumner stöder valv, och dra i sten för topparna av bågar.

10 Måla penna linjer med svart vattenfärg måla. Fyll valv med svart färg.

11 Wrap varje konstruktion pappersremsa runt dess motsvarande skumcylinder och limma det ner. Använd droppar lim runt varje cylinder och på de överlappande kanterna av varje remsa av konstruktion papper. Rada upp kraftigare papper sömmar på ena sidan så ditt torn modell har en "tillbaka."