Lätt Tennis Crafts

Lätt Tennis Crafts


Tennis är en tävlingssport alla åldrar kan njuta av. Att hjälpa barn att få ett intresse för tennis inte bara hjälpa dem att hålla vältränad, men kommer att bidra till att utveckla hand-öga-koordination och sportsmannaanda. Hjälp barnen förstå spelet tennis och utveckla ett intresse för spelet genom exponering för det och genom underhållning hantverk. Hantverk hjälpa barn att få intresse och förstå ett ämne, så skapa enkla tennis hantverk med dina barn att hjälpa dem att bli intresserade av sporten.

Tennis Sko Hantverk

Dekorera duk tennisskor för att verkligen göra ett sätt uttalande på tennisbanan. Tennisskor kan lätt anpassas med hjälp av enkla material. Använd en fin spets permanent markör för att skriva ord och fraser på dina skor eller helt enkelt limma en silke blomma blomma till toppen av skon. Använd textilfärg, juveler och knappar för att försköna tennisskor. Anpassa tennisskor för att matcha en tennis outfit eller göra en one-of-a-kind uttalande.

Tennis Ball Målning

Skapa enkla målningar med tennisbollar. Sätt lite tempera färg i en behållare. Doppa eller tappa en gammal tennisboll i behållaren. Med åtminstone en sida av tennisboll täckt med färg, använda det som en borste för att sätta färg på en duk. Om utrymmet tillåter, försöka kasta bollen på papperet. Detta kommer att bli rörigt, så det är bäst att göra detta någonstans du kan splatter färg utan att skada något. Använd bollen för att göra prickar och linjer, former och även människor. Använd flera bollar och flera färgade färger för en färgstark effekt.

tennis Buddies

Skapa söta och vänliga tennis kompisar av en tennisracket, tennisboll och några enkla hantverk material. Använd papper för att rita cirklar för ögonen och en leende mun. Klipp ut formerna och bifoga dem till en tennisracket och en tennisboll med tejp. Gör en garn peruk genom att skära små längder av garn och knyta en bit i mitten. Fäst med tejp. Om du vill ha en mer permanent kompis, använda lim för att fästa ögon, mun och hår till racket och boll.

Tennisracket Craft

Gör en tennisracket för någon bakgård kul. Använd en tråd klädhängare för att göra racket. Böj galgen i en diamantform. Skär av benet av en nylonslangen och dra den över tråden, sedan använda tejp för att fästa den. Skapa ett handtag genom att räta kroken och linda in den med silvertejp. Använd racket att slå en wadded upp papper bollen eller annan lätt boll. Köp en pingisboll som ser ut som en tennisboll på sportvarubutiker som ett trevligt komplement till detta lätt hantverk.