Hur ta hand om Fuchsia blommor

Hur ta hand om Fuchsia blommor


Fuchsia är en träig prydnads buske med ett dåligt rykte. Detta rykte kommer från plantskolor som har planterats små fuchsia växter amplar och sålde dem i tempererade områden där växterna inte kan leva genom sommarens värme utan särskild omsorg. Fuchsia växa som en Woody buske eller litet träd i story av de tropiska regnskogarna i Sydamerika. Att ordentligt hand om en fuchsia, måste du matcha dessa villkor.

Instruktioner

1 Placera fuchsia krukväxter på en plats där de får morgonsolen och ljusdunkel skugga. En Öst- eller mot norr veranda eller uteplats är en bra plats för fuchsia växter. Fuchsia kan frodas i full sol så länge växternas rötter hålls fuktig. Skydda växter från varma sommarsolen.

2 Vatten anläggningen tillräckligt ofta för att hålla jorden som fuktig som en urvriden svamp. På sommaren, vattna plantan dagligen. Två gånger i veckan är tillräckligt svalt väder. Dimma anläggningen på eftermiddagen och flytta den in i skuggan om det verkar vissna. Anläggningen kommer att piggna till omedelbart.

3 Lägg till ett vattenlösligt gödningsmedel formulerades för tomater (3-4-6) till vattnet i dina fuchsia växter på en fjärdedel styrka, varje gång du vatten, när de är i blom. Fuchsia växter är tunga matare och behöver massor av gödselmedel.

4 Ta växterna i under hösten innan den första frosten. Fuchsia växter måste hållas över 45-graders temperatur eller växterna kommer att dö. Vänta tills plantorna avlövade och skär dem tillbaka med en halv till två tredjedelar att uppmuntra nya blommor. Fuchsia bara utveckla blommar på ny tillväxt. Täck stjälkarna i torv och linda in i bubbelplast för att lagra. Plantorna förblir vilande genom han vintern. Kontrollera växterna regelbundet och vatten för att hålla dem från uttorkning. Om växterna torkar ut, kommer de att dö.

5 Gödsla med en hög kvävegödselmedel på våren när plantan börjar växa. För en bushier växt, avskurna varje växande tips när det utvecklar tre till fyra blad. spetsen kommer att gro två nya växande grenar. Detta är känt som att stoppa anläggningen. Ju fler gånger du stoppar anläggningen, bushier det kommer att bli.