Hur man gör en silke blomkruka för en kyrkogård

Hur man gör en silke blomkruka för en kyrkogård


Blommor lägga till en kärleksfull touch till en gravplats, men riktiga blommor kräver skötsel och underhåll med några dagars mellanrum. Om du inte bor i närheten av kyrkogården, kan detta utgöra ett problem. Du kan ge samma utseende utan extra försiktig med sidenblommor och skapa ett arrangemang som kräver mycket lite underhåll. Dessutom kan du skapa säsongens presentationer att fira semester och erkänner speciella dagar. Långvariga sidenblommor är också mer ekonomiskt att levande blommor.

Instruktioner

1 Kontakta kyrkogården för att kontrollera de regler som styr grav-site dekorationer. Många kyrkogårdar har strikta riktlinjer för placeringen av blommor.

2 Köp förnödenheter inklusive en tung botten vas eller special spetsiga kyrkogården vas, blomsterskum, blomstertejp, och silke blommor av ditt val. Du bör använda en mängd höga, långa härrörde blommor och korta, buskiga blommor.

3 Skär skum för att passa in i potten. Tillsätt en liten mängd lim på insidan av krukan. Packa skummet i potten ordentligt. Limmet kommer att säkra den till potten. Skummet skapar basen för att förankra dina blommor.

4 Storlek blommor till rätt längd genom att hålla dem i potten och trimma tråden med sax. Gruppera flera blommor tillsammans med hjälp av blomster tejp att linda runt trådarna sedan trimma dem till rätt storlek.

5 Från centrum placera högsta blommor i skummet. Fortsätt placera blommor runt den centrala blomman arbetar mot kanten. Skjut varje stam in i skummet tills det sitter säkert. Om du är orolig för vind rycks skärmen, lägga till några klickarna av lim längs stammen innan du trycker dem i skummet.

6 Fyll i eventuella luckor i din display med grönska och kortare blommor.

7 Skapa en liten divot i marken vid graven för att hålla din kruka. Om potten har en spik, skjut den stadigt i marken.