Asiatiska Paint Decorating Ideas

Asiatiska Paint Decorating Ideas

Asiatiska Paint Decorating Ideas

De val som färg för att måla på väggarna är nästan oändliga. Gå med en enkel vanlig vit eller dämpade neutrala, sätta upp djärva och livliga nyanser eller låta en plats eller region vara din inspiration: Santa Fe, Toscana, sydväst eller Asien. Asiatisk design lämpar sig för ett stort antal färg idéer.

palett Picks

Traditionella kinesiska färgerna är rött, blått, svart, gult, grönt och guld. Du är inte begränsad till bara måla samma färg på dina väggar. Gör ton-i-ton behandlingar, även prickar, och inte ignorera taket! I den japanska kulturen, är mycket vanligt, och rött blått och vitt färgkombination och vitt anses tur. Försök alternerande väggar eller ränder i dessa färger.

ganska Printing

Asiatiska tecken är mycket vacker, så mycket så att de anses vara en konstform. Har ett talesätt i japanska eller kinesiska tecken målade på en accent vägg eller måla en kort fras som "Välkommen hem" eller "Gud välsigne." Alternativt kan du använda asiatiska kalligrafi för bara ett eller några ord som "vänner", "ljus, skratt, kärlek," "familj", "tror" eller något annat meningsfullt och inspirerande. Istället för att sätta orientalisk bokstäver på bara ett område, måla den i en fortsatt motiv på väggarna.

Målning Bilder

Måla en asiatisk-inspirerad väggmålning är en bra idé. Få inspiration genom att leta efter idéer på nätet och i böcker. Alternativen för vad man ska måla är mycket varierade, inklusive väggmålningar terar växter, fåglar, drakar, sjöar, hav, berg, fisk och mycket mer. Hyra en konstnär skicklig i denna typ av konst, eller prova på att måla själv.

ordentliga Växter

Växt livet spelar en framträdande plats i asiatisk kultur. I kinesisk kultur, narciss blommor betyder renhet; lotusblomma, framgång; krysantemum, stark liv; azalea, rikedom; och orkidéer, dygd och elegans. För den japanska, favorit blommor inkluderar krysantemum, prästkragar och körsbär och plommon blommor. Måla en väggmålning med någon av dessa anläggningar, eller måla en annan blomma i varje rum.