Hur man skapar Sisterlocks

Hur man skapar Sisterlocks


Sisterlocks är varumärkesskyddade namnet på ett företag som grundades 1993. Sisterlocks är också en hårvård metod används främst av svarta och multietniska kvinnor som vill ha en hanterbar och helt naturlig frisyr. Sisterlocks likna microbraids eller ultratunna flätor. Certifierade Sisterlocks stylister vet exakt hur man skapar och underhåller stil.

Instruktioner

1 Få en bedömning från ett hår och sjukvårdspersonal utbildad i Sisterlocks tekniken. Villkoret för ditt hår och hårbotten kommer att utvärderas utifrån din dagliga aktivitetsnivå, engagemang att ta hand om dina lås, typ av hår och hur väl det kommer att hålla ett lås.

2 Schema 10 till 18 timmar gratis för stilen vara klar. De flesta kvinnor som har denna stil har mer än 400 Sisterlocks på huvudet. De kan tas bort, men avlägsnande är en lång och ännu mer arbetsintensiv process.

3 Del, separat och stift håret. En Sisterlocks tekniker kommer en del av håret i fyra sektioner, som var och en består av flera små kvadratiska rader längs hårbotten. Delar måste vara helt rakt så att håret kan vara enkelt och korrekt formaterad när låsen är på plats.

4 bilda Sisterlocks med hjälp av en låsning verktyg. Tiny delar av håret försiktigt dras rakt, separerades och retad i slutet med en kam. Hår loopas genom verktyget och runt i en medurs mönster och upprepas tills varje sektion av håret är låst. Utbildade konsulter vet exakt hur man ska hantera varje avsnitt av hår och göra justeringar som behövs.