Hur man köper en teleskopisk stun stafettpinnen

Hur man köper en teleskopisk stun stafettpinnen


Varje år finns det nya self defense produkter som släppts för att hålla oss säkra. Dessa inkluderar den teleskopiska bedövar stafettpinnen. Du kan förlänga en teleskopisk stun stafettpinnen och använda den mot en angripare flera meters avstånd. Denna typ av vapen kan du neutralisera en angripare från ett säkert avstånd.

Instruktioner

1 Köp stun stafettpinnen från en butik som säljer self defense produkter. Om du köper på nätet, kan du titta på ytterligare specifikationer och granskar av olika teleskop elbatonger. Denna produkt finns på webbplatserna Gadget Universe och AAA Safety First. Du bör köpa en teleskopisk stun stafettpinnen som är lätt att använda. De enklaste modellerna drivs av bara trycka ner avtryckaren knappen.

2 Ta reda på utbyggnadsmöjligheter av teleskop batongen. De flesta modeller börjar som om 305 mm (12 tum) lång och sedan sträcker sig till 60 cm (2 fot) eller mer. Du vill få den längsta räckvidden möjligt.

3 Välj en teleskopisk stun stafettpinnen med en siren. Sirenen kommer skrämma angriparen liksom alert någon nära av attacken.

4 Få ett hölster också. Om teleskop elbatong inte komma med ett hölster, plocka upp en så att du har något att bära den i.

5 Betrakta ett uppladdningsbart modell. Problemet med batteridrivna typerna är att du kanske inte inser när batterierna har dött.