Hur man skapar Surfhållare

Hur man skapar Surfhållare


Surfingbrädor är ofta dekorerade med en mängd olika utföranden, logotyper och text. Även om du kan köpa i förväg dekorerade skivor, några surfare och artister både väljer att göra sina egna skapelser. Processen är ganska enkel, och du kan göra det med en liten konstnärlig talang och rätt material. Du kan helt enkelt följa de mönster på ytan av surfbräda och ge dem lite extra skydd genom glasinsättning och vaxning ytan av surfbräda.

Instruktioner

1 Tänk dig en design som du vill skapa. Gör en enkel skiss av konstruktionen med färgpennor eller markörer. Använd detta som en guide eller mall för att vidareutveckla designen på din dator.

2 Starta din design mjukvara. Detta kan vara ett program som MS Paint, Adobe Photoshop eller Adobe Illustrator. Dock kan Illustrator ha den bästa kontrollen över genomarbetade texter och frodas, som är vanliga surfbräda designelement.

3 Skapa din design i design mjukvara. Omvänd bilden i programmet. Skriva en omvänd bild kan du tillämpa dekalen så att designen är vänd åt rätt håll.

4 Sätt dekal material i din laserskrivare pappersfacket.

5 Skriv ut din design till dekal papper. Tillåter designen att torka i 10 till 20 minuter.

6 Klipp ut den torkade dekalen. Följa konturerna av dekalen med en sax.

7 Applicera dekalen till surfbräda. Placera designen framsidan nedåt på surfingbräda i önskad plats. Gnugga baksidan av dekalen materialet med en sked. Grundligt gnugga alla delar av konstruktionen så att den helt överför till styrelsen. Dra dekalen material bort från brädet. Designen kommer stanna kvar på bordet.