Hur man läger med min fru

Hur man läger med min fru


Du föddes för äventyr och den stora utomhus. Din fru, å andra sidan, föddes för bovar massage och lera masker. Om din plan är att ha en stor tid camping tillsammans, måste du ange en viss grad av komfort när du är utom räckhåll för civilisationen. Några möjligheter inkluderar uppblåsbara madrasser, Coleman spisar och köksredskap.

Instruktioner

1 Ta föremål som kan användas för komfort på natten. Dessa inkluderar uppblåsbara madrasser eller kuddar, temperatur lämplig sovande redskap och myggnät.

2 Pack objekt som gör det lätt att laga mat och städa upp efter måltid. Bärbara gasspisar, mess kit, lätt butik redskap, små behållare av diskmedel och en kylare för färskvaror kan förvandla din campingplats i ett kök.

3 Ta bekväma kängor och lätta kläder som kan bäras i lager. För kallare väder, bära ett inre skikt av kläder som passar närmast huden. Mid-skiktade kläder inkluderar bomullsbyxor och lång T-shirts. Isolering lager kläder, för mycket kallt väder, kan bestå av en ull eller fleecefoder. Exempel på yttre lager kläder inkluderar lätta parkas och Gore-Tex jackor.

4 Arbeta dig upp till de mer utmanande arenor. Om din fru har aldrig lämnat hemmet utan en komplett garderob, är hon förmodligen inte redo att sova under stjärnorna i Appalachian backcountry. I stället gå till statliga park campingstugor, som är rustik nog att njuta av utomhus entusiaster och har även funktioner såsom klimatkontroll, kök och badrum.