Hur man bygger en enkel staket Gate

Hur man bygger en enkel staket Gate


Att inte veta hur man bygger en enkel grind staket behöver inte stoppa projektet. Kom ihåg att du vill att det ska se ut som en fortsättning av stängslet. Avstånd strejkvakter för porten ska matcha staketet så nära som möjligt. Därför kan det vara nödvändigt att slita de två sido pickets med en cirkulär eller bord såg för att göra porten rätt bredd.

Instruktioner

1 Placera en-av-6-tums strejkvakter på ett arbetsbord. Separera dem att göra bredden på porten du behöver. Flesta grindar är 2 inches smalare än öppningen.

2 Mät och skär två 2-by-4s längden av porten bredd. Till exempel om porten öppningen är 36 inches, måste grinden bredd vara minst 34 inches. Använd elektrisk geringssåg att skära två-gånger-4 till 34 inches lång.

3 Rikta in en-av-6 material så att botten och toppen av porten är ännu. Placera en av de två-för-4s från steg 2 upp från botten av grindvakter ca 6 tum. Placera den andra en på samma avstånd från toppen av grindvakter.

4 Fäst 2-by-4s till strejkvakter med två-tums eller skruvar. Inte försänka skruvarna som de kommer att sticka ut på framsidan av strejkvakter. Placera ytterligare 2-by-4 diagonalt från utsidan hörn av botten 2-by-4 till utsidan hörnet av det övre två-av-4.

5 Rita en linje som är parallell med toppen och botten 2-by-4s i hela 2-av-4 rinnande hörn till hörn. Ställ den elektriska geringssåg på denna vinkel och skär av 2-av-4 för att passa mellan de övre och undre delar för att bilda en Z. Säkra detta stycke till de strejkvakter med 2-tums eller skruvar.

6 Vänd porten över så att Z är vänd nedåt. Säkra strejkvakter till Z med en-tums eller skruvar. Fäst dem till diagonalen 2-by-4 också. Vrid porten tillbaka och ta bort de två-tums eller skruvar.