Hur att dekorera en maskerad Party

Hur att dekorera en maskerad Party


Maskerad bollar, först noterades i Italien under den 15: e-talet renässans, var festliga händelser som tillät övre klassens medborgare att komma samman och dans i kostym. Maskerad parter i denna dag och ålder har omvandlats till rave liknande partier där unga partysugna bedriver dans och dricka. Dekorera för maskerad partier kan vara ganska lätt och ganska kul. Se till att stanna inne din budget och hålla dekorationer smakfull.

Instruktioner

1 Dekorera inbjudningar. Skicka inbjudna färgstarka, dekorativa och eleganta inbjudningar som förkroppsligar temat för en maskerad boll. Varje inbjudan bör ha 15-talsstil och teckensnitt inuti och bör behandla den inbjudna i en elegant ton.

2 Order maskerar. Tillåt för varje gäst som kommer in för att få en mask om de inte redan har ett. Se till att köpa en mängd olika masker så att alla inte bär liknande masker. Köp spetsar masker, färgstarka masker, masker med fjädrar och snygga masker.

3 Utnyttja ljus och köpa de som skapar en aura av en inställning 15-talet. Det kan hjälpa att köpa kandelaber, vilka är massiva ljushållare som kommer i gyllene eller brunaktiga färger. Dessa ljus kan verkligen sätta stämningen för en historisk utseende tema. Se till att belysningen är nedtonade och endast tillåta ljus att tända rummet.

4 köpa några 15-tals-snygga möbler för gästerna komfort. Dessa möbler kommer att levandegöra den 15: e-talet italienska maskerad aura. Tillsätt några eleganta kuddar till soffor att lägga lite stil. Se till att kuddar matchar soffan och resten av temat för maskerad.

5 Använd elegant draperi att sätta överallt. Använd ett färgschema som rött och svart eller guld och svart. Draperi kan lägga sista handen till festlokal. Att sätta stämningen, kan du också placera draperi över husgeråd såsom TV, bord och andra moderna föremål.

6 Servera italienska rätter. Eftersom maskerad bollar startade i Italien, som serverar italienska rätter skulle förmodligen göra partiet känns som en riktig maskeradbal. Serverar mousserande cider och små italienska plockmat.