Återställa gamla tapeter

Återställa gamla tapeter


Slitage kan skada husgeråd, inklusive tapeter. Vatten, mögel, mänskliga aktiviteter och felaktig installation kan orsaka en tapet yta att samla smuts, blekna, och rippel. Byte av tapeter för ett helt rum är mödosamt och dyrt, vilket lämnar dig med ett val - reparationer endast den skadade delen. Om du har tapeter kvar från förra projektet kommer jobbet att bli mycket lättare.

Instruktioner

1 Skär en bit av överblivna tapeter något större än den rivna område på väggen, med hjälp av en mattkniv. Placera nya tapeter ovanpå det skadade området på väggen. Försök att matcha det skadade området mönster systemet. Spåra ut formen med en penna, skär sedan genom båda lagren av tapeter på en gång med skalpell.

2 Ta ut den nya tapeter delen och ställ den åt sidan. Blöt en svamp med varmt vatten och torka det skadade tapeter. Låt det blöta att försvaga självhäftande baksida.

3 Lyft den skadade tapeter avsnittet. Använd en spackel för att lätt göra mål de områden du kan inte ta bort med händerna och var noga med att inte skada gips under.

4 Kör handflatan på gips under den borttagna tapeten. Om det är grov, sand den med 80-sandpapper tills den är slät. Fyll spackling förening i några bucklor i gips. Låt föreningen torr.

5 Sätt tapetklister på baksidan av den nya tapeter delen och tryck fast på väggen. Rengör överflödigt lim på väggen med en fuktig svamp. Använd färgmaterial eller markörer för att laga de luckor som behövs.

1 Blanda diskmedel och varmt vatten för att göra en rengöringslösning. Försiktigt gnugga fläcken, med en svamp med lösningen. Öka förhållandet mellan tvättmedel om ditt första försök att torka bort är inte framgångsrik. Diskmedel innehåller avfettningsmedel som hjälper till att avlägsna fettfläckar och fläckar.

2 Applicera vinäger eller alkohol och torka med en svamp. Var noga med att inte blöta området eftersom det kommer att påverka limmet på skyddspappret. Gnid fläcken torr med en trasa. Upprepa detta steg tills du får alla fläcken bort tapeten.

3 Applicera kommersiell tapeter renare om allt annat misslyckas, enligt tillverkarens instruktioner.

1 Rengör smutsen tapeten med en fuktig svamp doppad i destillerat vatten och låt torka. Skrot bort eventuell lös puts med ett rakblad och sedan applicera ett skikt av olja primer tätning att belägga dessa områden.

2 Applicera ett tunt lager av gips gips för att fylla hålen eventuella från skrapas gips. Att jämna ut skrapade ytan, lägga till ett andra skikt av olja primer tätning för att återställa dessa områden.

3 Tryck upp de mindre skadade tapeter områden med vattenfärger, med hjälp av en spotter pensel. Späd färgen i vatten för det första skiktet. Öka ogenomskinlighet av efterföljande lager tills färgerna matchar tapeten talet. Fixa stora delar med en större pensel, med användning av samma metod.

4 Rengör tapeten regelbundet med dammsugare vägg borste förlängning verktyg. Om du inte har det här verktyget, torka av med en torr, ren trasa.