Idéer för att lämna gåvor för Män

Idéer för att lämna gåvor för Män


Lämnar en överraskning för mannen i ditt liv kan vara både romantisk och upplyftande. Om din speciella kille har haft en svår vecka, eller om du har en årsdag eller semester kommer upp, lämnar honom en väl vald överraskning kan göra en stor skillnad i hans dag och föra två av er närmare varandra som ett par.

tech gåvor

När du köper en överraskning för en man, aldrig underskatta kraften i ett högteknologiskt gadget. Högteknologiska prylar, såsom bärbara espressobryggare och fashionabla MP3 innehavare kan lämna ett bestående intryck. Om killen du köper en present till har allt, överväga att köpa honom en smartpen. Livescribes Pulse Smartpen har en diktafon, som registrerar när du skriver. Efteråt länkar smartpen inspelningen till vad du skrev på den tiden. Smart är särskilt praktiskt för affärsmän eller någon som tar en hel del anteckningar.

DVD och musik

Om du är bekant med hans smak i filmer och musik, det finns många objekt som du kan köpa som kommer att verka tankeväckande. Leta efter filmtitlar av hans favoritregissör. Till exempel, om din kille älskar filmen "A Clockwork Orange" leta efter en box med filmer från filmens regissör, ​​Stanley Kubrick. Du kan också söka efter filmaffischer som återspeglar hans smak i filmer. Förutsägbart, musikälskare alltid njuta av CD-skivor och minnessaker. Om personen du köper en present till är ett fan av Billy Idol, överväga att köpa en biografi över konstnären eller Billy Idol T-shirt.

Glöm dyra gåvor

Enligt Michelle McKinney Hammond, författare till "Secrets of en Oemotståndlig kvinna: Smarta regler för att fånga hans hjärta," om du köper en present till en man som du dejtar, bör du undvika att köpa honom en dyr gåva tills han ger dig en först. "Gör din gåva något litet och omtänksamt som kommer att sätta ett leende på läpparna. ... En kostsam gåva kommer att tas som en antydan om att han skulle återgälda på samma dyrt sätt." Istället för att köpa honom en dyr present, plocka upp något meningsfullt, såsom ett par av biljetter till hans favoritband eller en kanister av hans favorit importerade fyllda oliver.