Hur att resa med vitaminer

Hur att resa med vitaminer


Transportation Security Administration (TSA) har inrättats strängare regler för flygplatssäkerhet. Flygplatssäkerhetspersonal kunde ta dina vitaminer vid säkerhetskontrollerna om du packa dem på ett sätt som överensstämmer med säkerhetsbestämmelserna. Lösningen är lika enkelt som att packa smarta genom att placera dina vitaminer i godkända behållare.

Instruktioner

1 Placera så mycket av din flytande och gel vitaminer i ditt incheckade bagage som du kan, och gör detta för alla andra vätskor och geler du reser med - till exempel toalettartiklar och hår stylingprodukter. Det finns ingen gräns för vätskor och geler i incheckat bagage.

2 Överför vätskor och geler du har kvar i 96.4gr eller mindre TSA-godkända behållare.

3 Placera behållarna i en tydlig, kvart-storlek, plast, zip-top väska. Om du fortfarande har några vätskor eller geler kvar, kan du inte ta dem med dig.

4 Placera fasta vitaminer i ditt incheckade bagage eller handbagage. Om det är möjligt, lämna dem i deras ursprungliga behållare med tillverkarnas etiketter intakt; Detta snabbar upp screeningprocessen, men är inte nödvändig.

5 Placera zip-top väska i en lättillgänglig fack i handbagage.

6 fastställa att du har vätskor eller geler till väktare vid säkerhetskontrollen.

7 Ta zip-top väska av din handbagage när du når röntgenkontrollen. Placera i en behållare eller på transportbandet så väktare lätt kan undersöka föremålen.