Hur man håller ett täcke insats på plats

Hur man håller ett täcke insats på plats


En duvet tjänar två mycket viktiga syften. Det skyddar täcken, som ofta dyra) från normalt slitage och färgning; och gör det möjligt att ändra stil i sovrummet i ett relativt billigt sätt. Ett täcke liknar en stor örngott som har höljen, såsom knappar eller tryckknappar, på en ände. Aren kan glida runt i täcket är så speciella clips används för att hålla den på plats.

Instruktioner

1 Vrid påslakan inifrån och ut och lägg den över sängen, med öppningen vid foten av sängen. Öppningen är faktiskt botten av påslakan. Lägg Aren över påslakan så att hörnen matcha.

2 Fäst klämmorna till Aren och insidan av täcket vid varje hörn.

3 Nå inuti öppningen mot toppen av täcke och täcke, och gripa ett hörn. Dra detta hörn nedåt och genom öppningen; du vänder nu påslakanet höger sida ut. När du har dragit denna första hörnet igenom, når inne och ta tag i andra övre hörnet och göra samma sak.

4 Ta tag i två dras genom hörnen och dra ut dem till slutet av sängen. Hålla fast vart och ett av dessa hörn och sedan "snäpp" täcket, som om du knäppa en bordsduk över ett bord. Täcket clips på insidan kommer att hålla Aren på plats och det bör spridas ut jämnt. Öppnandet av duvet bör vara på toppen av bädden.

5 Vänd täcke runt så det är längst ned i sängen och stänga den med de medel duvet Återvinnare (t.ex. knappar, tryckknappar eller blixtlås). Sprid ut täcket prydligt över sängen.