Lärare medhjälpare jobb

Lärare medhjälpare jobb


Lärarens medhjälpare, som vanligtvis kallas lärarassistenter, paraprofessionals och ParaEducators, arbete i klassrummet inställningar tillsammans lärare, bistå och övervaka barn. Även om de oftast hjälpa till grundskolor, gymnasier och högstadier, några lärarens medhjälpare arbetar i förskolor, allaktivitetshus och daghem. Cirka 40 PROCENT av lärarens medhjälpare arbetar på en deltid, enligt US Bureau of Labor Statistics.

Arbetsuppgifter

Lärarens medhjälpare utföra ett antal klassrummet uppgifter. De arbetar med elever en-mot-en eller i små grupper för att säkerställa att de förstår materialet läraren presenterar. ParaEducators kan också betygstester och papper, ta närvaro, kontrollera läxor och göra kontorsarbete, såsom in kvaliteter i en dator. I förskola och dagvård inställningar, lärare assistenter övervaka barn under speltid och hjälpa till med utfodring och andra grundläggande uppgifter.

Utbildning Krav

Kraven för att driva en lärare medhjälpare jobb varierar beroende på skolan. Även om vissa ParaEducators behöver bara en high school-examen, många skolor kräva att de sökande att ha åtminstone en tvåårig högskoleexamen. Skolor som inte kräver lärarens medhjälpare att gå på college kan ge företräde åt sökande som innehar grader. Medan de flesta grader är acceptabla, skolor brukar föredra associera grader i paraeducator studier och småbarnsfostran. Vissa stater kräver lärarens medhjälpare som inte har deltagit i college för att klara ett prov.

Job Outlook

Bureau of Labor Statistics räknar arbetstillfällen för lärare medhjälpare att växa med cirka 10 procent mellan 2008 och 2018. Lärarens medhjälpare som arbetar med elever med funktionshinder eller de som talar engelska som andraspråk kommer att vara i högsta efterfrågan. Jobbsökande som har tjänat åtminstone en tvåårig högskoleexamen hittar det största antalet möjligheter på detta område.

Förtjänst

Genomsnittlig årlig resultat för lärarens medhjälpare är cirka £ 14.430, enligt Bureau of Labor Statistics. Deras resultat kan vara lägre än £ 9977 eller får överstiga £ 22.087, konstaterar byrå. Förutom monetära resultat, heltids ParaEducators får i allmänhet hälsofördelar. Timlärare assistenter brukar inte få förmåner eller andra incitament. ParaEducators i grundskolor, gymnasier och högstadier fungerar i allmänhet endast nio till 10 månader om året.