Hantverk med pop flikar

Hantverk med pop flikar


När du pop öppna en burk läsk, kan du vrider fliken fram och tillbaka tills den lossnar. Återvinna burken, men spara fliken pop. När du har samlat en stash, kan du använda dem för att skapa konstnärliga och fyndiga hantverk. Har dessa hantverk själv eller med barn för att illustrera värdet av återvinning.

threading Technique

Du kan göra en mängd olika hantverk, såsom armband, halsband och bälten, med hjälp av denna enkla teknik. Börja med två pop flikar. Varje flik pop har två hål eller öppningar. Placera flikarna bredvid varandra horisontellt, och överlappar dem så att det högra hålet på vänster fliken lappar vänstra hålet på den högra fliken. String ett band upp genom det vänstra hålet på den vänstra fliken, och sedan dra ner genom överlappande hål, och sedan upp genom den högra hålet på den högra fliken. Fortsätt att tillsätta överlappande flikar tills hela bandet är täckt. Knyta ändarna av bandet tillsammans i en båge för att göra ett armband eller halsband. Barn kan även använda grön eller brun band och låtsas de dekorerade strängarna är oregelbunden ormar.

Soda Flower Magnet

Detta är ett enkelt hantverk för barn, och det kräver bara några pop flikar. Har barn måla flikarna i olika ljusa färger. Medan flikarna torr, visar barnen hur man skär en 1-tums cirkel av kartong. Fäst en magnetremsa på baksidan av kartongen och ett foto av barnets ansikte till fronten. När flikarna är torra, limma dem runt cirkeln som blomblad. Låt barnen pressa en tjock ring av lim runt omkretsen av papp cirkel, delvis täcker de inre spetsarna på pop flikar och strö glitter. Detta kommer att lägga glans till blomman magnet samt göra flikarna säkrare.

Buckle Utsmyckning

Eftersom en flik pop har två öppningar, liknar det ett spänne. Allt du behöver göra är att trä en halv tum breda band upp genom en öppning och tillbaka genom den andra. Du kan även måla fliken pop för att matcha färgen på bandet innan du trär den. Använd pop flikar som ett spänne utsmyckning när scrapbooking eller korttillverkning. Använd dubbelhäftande tejp för att fästa bandet till projektet, och spännet kommer att stanna på plats.

enkla örhängen

Skapa enkla örhängen med enbart fyra pop flikar. Använd en filt markör eller måla för att färga pop flikar hur du vill. Läge två pop flikar vertikalt och placera dem ände mot ände en ovanpå den andra. Koppla ihop de två flikarna med hjälp av en o-ring för att ansluta sig till botten av en till toppen av den andra. Fäst ett örhänge krok till en annan hoppa ring, och ansluta sig till ringen till slutet av en av de två anslutna pop flikar så att de två flikarna hänger ner vertikalt. Upprepa för att göra den andra örhänge.