Hur man installerar en Dual batteri på en Jeep Wrangler

Hur man installerar en Dual batteri på en Jeep Wrangler


Mer batterikraft behövs i din Jeep Wrangler när du installerar eftermarknadstillbehör. Ombord kompressorer, vinschar, svetsare och off-road lampor finns ofta på off-road Jeep Wranglers. När dessa tillbehör läggs till, måste du installera en dubbel-batterisystem för att ge den kraft som behövs för att driva dem. Den enda lager batteri i lager batterifacket är inte tillräckligt för hög effekt dessa tillbehör kräver.

Instruktioner

Ta bort Stock batterilådan

1 Park du Jeep Wrangler på en plan yta. Vrid ratten åt vänster. Detta gör att du kan ta bort en bult nära stötdämparen.

2 Öppna motorhuven och demontera batterikablarna med hjälp av en Ratchet och uttag. Den svarta, negativa kabeln ska kopplas bort först.

3 Ta bort nedhållande fäste på aktie batteriet med en socket.

4 Ta bort batteriet och ställ åt sidan. Var försiktig när du tar bort batteriet. Skyddshandskar och glasögon bör användas.

5 Ta bort klämman ansluter luftslangen till luft-box enhet med hjälp av en skruvmejsel. Luftröret är en svart, flexibel slang som förbinder luftlådan till spjällhuset på motorn. Ställ in luftröret åt sidan.

6 Ta bort säkringsdosan från aktiekonsolen genom att trycka på de fyra plastclips och koppla lådan. Ställ säkringsdosan åt sidan.

7 Ta bort skruvarna som håller säkrings-box konsol till batterifacket. Ställ säkringen-box konsol åt sidan.

8 Ta bort batterifacket genom att ta bort de tre skruvarna som håller den till brandväggen med ett uttag. Det finns också fyra bultar som behöver tas bort från den främre stänkskärmen.

Installera Dual Battery Tray

1 Installera dubbla batterifacket i beståndet position i Wrangler. Fäst konsolen genom att fästa bultarna på stänkskärm och brandvägg.

2 Montera stödband medföljer dubbla batterilådan kit. Med ratten vrids åt vänster, installera bulten genom den yttre hålet bredvid stötdämparen. Dra åt bulten med en socket.

3 Anslut säkringen block facket och säkringsblocket. Anslut luft box röret.

4 Installera båda batterier i dubbla batterifacket. Fäst batterierna på plats med bultar ned fästbandet tidigare installerade.

5 Anslut lager batteripolerna till pigtail terminaler som är installerade på det andra batteriet. Anslut varje batteripolen till batterierna.