Hur man öppnar ett Letter utan att förseglingen bryts

Hur man öppnar ett Letter utan att förseglingen bryts


Vid något tillfälle har nästan alla skrivit ett brev och förseglade det bara upp för att inse att de lämnade ut något viktigt. En tanke osagt, en signatur bortglömd eller en bild som var tänkt att ingå är bara några av de anledningar till varför du kan hitta dig själv i behov av att öppna ett förseglat kuvert. När du byter ut kuvertet är inte alltför dyra på egen hand, om man betänker kostnaden för att ersätta en stämpel och besväret med readdressing en ny, kanske du vill överväga alternativa metoder för att få det öppna med att bryta eller riva tätningen.

Instruktioner

1 kokt vatten Metod: Koka vatten för att skapa ånga. Fyll en liten kruka med vatten från kranen eller fylla en tekanna. Placera kastrull eller gryta på spisen tills potten kommer till en fullständig koka eller tekanna börjar vissla. Håll kuvertet söm nedåt över ånga med kök tång eller en vante gryt för att förhindra att värme från brinnande händerna. Efter 10 sekunder, försiktigt fingret eller bladet av en kniv under flik på kuvertet för att försiktigt delvis lossade tätningen. Placera över ånga under ytterligare 10 sekunder som behövs om tätningen inte sitter löst nog att öppna utan att riva.

2 ångstrykjärnet Metod: Tillsätt vatten till ångstrykjärn. Koppla in och värma upp din järn på samma sätt som du skulle göra om du ångande rynkor från kläder. När de är färdiga, kör järnet precis ovanför sömmen av kuvertet i flera sekunder och att ångan för att lossa tätningen. Var noga med att inte låta värmen från strykjärnet till singe eller missfärga höljet. Försiktigt bända kuvertet öppna med hjälp av fingrarna, kniv eller den skarpa kanten av en sax.

3 Frys Metod: Frys kuvertet öppen. Placera förseglade kuvertet i frysen. Tillåta höljet att sitta ostört under 1 till 2 timmar, den sida med tätningen uppåt. Ta brevet från frysen och använda en kökskniv för att separera förseglingen om det inte öppnas automatiskt på egen hand. Om det inte gör det lätt att öppna, placera kuvertet tillbaka i frysen för ytterligare en halv timme före försök att öppna den igen.