Beach Bride frisyrer

Beach Bride frisyrer


Ett bröllop på stranden ger en perfekt landskap för din stora dag. Det finns inget vackrare än att fira din kärlek med din partner än varmt väder och lugna vågor stänk i bakgrunden. När du planerar din stora dag, välj en frisyr som passar stämningen i ditt bröllop.

Updo och Veil

Beach Bride frisyrer


Du kan bära en traditionell updo och slöjan när man planerar en strand bröllop. En updo fungerar bäst för kvinnor med hår som är minst axelhöjd. Tvätta inte håret i 24 timmar innan du hår är utformade i en updo. Om håret inte nytvättat, kommer det att hålla lockar bättre och det är lättare att hålla på plats.

Crown of Flowers

Beach Bride frisyrer


En krona av blommor ger dig en romantisk look på din bröllopsdag. Du kan bära ditt hår ner naturligt, bär det halv upp och halv ned, eller en updo fungerar även med en krona av blommor. Kronan sitter direkt på toppen av huvudet. Fäst den på plats med hårspännen eller barrettes som matchar din hårfärg. Kvinnor med kort eller långt hår kan bära en blommig krona.

naturlig frisyr

Beach Bride frisyrer


En utanför stranden bröllop är en perfekt tillfälle att låta håret falla naturligt runt axlarna. Om ditt hår är lång, är löst hår med ljus make-up perfekt nytt utseende för din stora dag. Använd en ant-frizz produkt om håret är lockigt eller vågigt, eftersom fuktigt strand väder kan lägga till lite frizz håret. Om dina lås är raka, kanske du vill lägga till några lockar för att ge håret mer kropp.

updo

Beach Bride frisyrer


För ett mer traditionellt utseende på din bröllopsdag, har håret utformade i en updo. Om du har en destination bröllop, anländer några dagar för tidigt att ordna en lokal frisör. Har frisör gör ditt hår i en updo innan din bröllopsdag så att du vet vad som väntar.