Låsbricka Specifikationer

Låsbricka Specifikationer


En låsbricka är en cirkulär-formad tunn platta med ett hål i mitten. Diametern på brickan är typiskt två gånger längden av hålet. Låsbrickor används för många tillämpningar inom byggnad och ombyggnad. De ger en distans och fördela belastningen mellan skruvar, muttrar och bultar och förhindra hårdvara lossnar eller separerar. Brickor är gjorda av metall, plast eller gummi, beroende på kraven för tillämpningen. Metall låsbrickor används oftast för trä, metall och sten projekt, medan plast- och gummibrickor används ofta i samband med vatten, för kranar, rör och ventiler.

brickor

Plain låsbrickor används för att ge mellanrum och lastfördelning. De isolerar trä, metall eller stenytan från skada för att förhindra förflyttning av hårdvara och att skapa en stark lås för programmet. Brickor är också kallas planbrickor och kan användas när ett borrat hål är större än mutter, skruv eller skruv används för att fästa applikationen. Moment låsbrickor är vanliga för att bearbeta och har ofta ett fyrkantigt hål i mitten och tänderna för att hålla brickan på plats.

låsbrickor

Låsbrickor förhindra mutter, skruv eller skruv från spinning eller lossnar under och efter installationen. De fungerar som en guide och lås för hårdvaran medan den åtdragna på plats. Låsbrickor finns i många varianter, inklusive tandade och stjärnbrickor. Dessa brickor har tänder längs den inre cirkeln hålet och utanför diametern på brickan för att ge extra yta grepp under mer omständliga och besvärliga installationer.

fjäder~~POS=TRUNC brickor~~POS=HEADCOMP

Spring låsbrickor är mer flexibla, bockning och rör sig med hårdvara ansökan att upprätthålla en tät förslutning. Sträck låsbrickor är ofta konstruerade med en konisk form med ett snitt genom en del av ringen, vilket ger flexibilitet för skruvförband.