Vad är den idealiska temperaturen för att hålla kött och grönsaker Frysta på?

Vad är den idealiska temperaturen för att hålla kött och grönsaker Frysta på?


Frysning kött och grönsaker är ett effektivt sätt att lagra livsmedel på ett säkert sätt under längre tid än i ett kylskåp. Att frysa livsmedel på rätt sätt, måste du hantera och lagra dem på rätt sätt för att upprätthålla kvalitet och säkerhet.

Ideal frystemperatur

Enligt den amerikanska Food and Drug Administration, -17.8 grader C (--7.78 grader CC) eller lägre är den bästa temperaturen för fryst mat. Maten hålls vid denna temperatur bör vara säkert för en mycket lång tid, även om kvaliteten kan försämras om det finns kvar i frysen alltför länge.

Kylskåp Frysar

Kylskåp frysar kan vara bäst för livsmedel du tänker äta snabbt, eftersom de inte alltid klarar av att hålla en temperatur på -17,8 grader C (--7.78 grader CC) eller lägre.

frysning Kött

Kött kräver lufttät förpackning och snabbfrysning. Enligt FoodSafety.gov, vid temperaturer av -17.8 grader C eller lägre, korv, lunch kött och korv kommer att behålla sin kvalitet för en till två månader. Bacon kommer att vara bra för en månad, köttfärs för tre till fyra månader, biffar för sex till tolv månader, kotletter för fyra till sex månader, och stekar för 4 till 12 månader. En hel kyckling eller kalkon kommer att pågå 12 månader, medan kyckling eller kalkon bitar kommer att pågå 9 månader.

frysning grönsaker

Grönsaker bör blancheras (delvis kokta) före frysning. Frysa grönsaker snabbt vid -17.8 grader C eller lägre så att de smakar bra och behålla de flesta av sina näringsämnen. Grönsaker kommer att bibehålla sin kvalitet i ca 12 månader i frysen.