Aluminiumtråd Crafts

Aluminiumtråd Crafts


Aluminium tråd finns i olika tjocklekar och styrkor. Den har tillämpningar inom en mängd olika projekt, både enkla och detaljerade, och det är lättare att arbeta med än andra typer av tråd, vilket gör det lämpligt material för trådarbets nybörjare. Det viktigaste du behöver är avbitare, tänger och skyddshandskar, men en välsorterad verktygslåda visar också värdefull.

lindad Trivet

En grytunderlägg tillverkad av tjock lindad aluminiumtråd gör en användbar och dekorativa tillbehör till ditt kök och är relativt lätt att konstruera. Metoden är densamma oavsett om du vill göra en fyrkantig, rektangulär, cirkulär eller hjärtformade grytunderlägg. Böj en enda längd av aluminiumtråd i din valda form och dimensioner. Använd en tång för att böja de två ändarna i krok former. För att göra en aluminium spole du behöver en kvast handtag eller bred träpinne. Vira en lång längd av tråd runt och runt handtaget eller träpinne, ringlande tätt och driver spolarna tillsammans som du arbetar. Ta bort denna spole och böj krokar i båda ändar med en tång. Trä spolen över tråd form du gjort, haka ändarna av trådform tillsammans, sedan koppla ändarna av spolen tillsammans. Om trivet inte ligger platt på en yta, manipulera tråden med händerna så att det gör det.

Vin Glas Charms

En uppsättning av vin glas charm - vackra pärlstav slingor som fäster stammen av ett vinglas - gör en charmig, sista minuten hemlagad lyxfnaskgåvan. De är mycket lätt att göra och alternativen är oändliga. Du måste skapa en liten spiral av tråd genom att linda den runt en penna eller smal träpinne, gäng pärlor och / eller charm på det och pressa ändarna för att hålla pärlorna på plats. Alternativt göra en enda slinga av tråd, tråd en charm och kanske några pärlor på den, sedan böja ändarna i krokarna så att den kan fästas runt vinglas stammen. Gör var och en olika så att gästerna på en fest, till exempel, kan omedelbart identifiera sitt eget glas.

Wire Place Mats och underlägg

Om du väljer en mängd aluminiumtråd som är tunn och tillräckligt flexibel, kan du sticka eller virka med den i stället för garn. Sticka eller virka en grund rektangel form för en plats matta och litet torg som en kustfartyg för en ovanlig uppsättning för ditt bord. Färgad tråd är mer dekorativa, eller så kan du spraya måla färdiga bitar för att göra dem någon färg som du önskar. Det är bäst att använda metall stickor eller virknålar som tråden kan skada trä eller bambu sådana. Enkla stygn är att föredra. För extra utsmyckning, glida pärlor på tråd som du sticka eller virka gränsområdena.