Stihl Farm Boss Specifikationer

Stihl Farm Boss Specifikationer


STIHL är en global tillverkare av utomhusutrustning såsom motorsågar, trimmare och lövblåsare. Enligt bolagets hemsida, såg bäst säljande mest populära kedja det tillverkar är "Farm Boss" modell MS 290. Enheten är utformad för kvistning, fällning av träd och kapning ved. Mer kraftfull än en tillfällig användning modell, har gården Boss en lista över standardfunktioner och produktspecifikationer.

Standardfunktioner

Standardfunktioner inbyggda i MS 290 innefattar, utan verktyg bränsle och oljelock med hållare, justerbar automatisk bar och kedja oljekanna, sido tillgång kedjespännare, IntelliCarb kompensera förgasare och en smidd vevstake med bur nållager. STIHL innehåller också en justeringsverktyget kedja och en liten skruvmejsel med varje gård Boss såld. Dessa verktyg används för att installera dragkedjor, liksom för att göra justeringar av luftbränsleblandningen.

motor Specifikationer

Förutom gården Boss modell MS 290, STIHL tillverkar andra modeller i Farm Boss familj av produkter, bland annat MS 310 och MS 390. MS 290 är utrustad med en 56,5 kubikcentimeter motor som genererar 3,8 hästkrafter vid en arbetshastighet av 9,500rpm (varv per minut). MS 310 är utrustad med ett 59,0 cm ^ motor som genererar 4,0 hästkrafter vid en normal arbetshastighet 9,500rpm. MS 390 är utrustad med ett 64,1 cm ^ motor som genererar 4,3 hästkrafter vid en arbetshastighet på 9,500rpm. Alla tre modellerna har en maximal arbetshastighet av 13.000 till 13,500rpm.

Bränsle Kapacitet och typer

STIHL har utrustat alla tre Farm Boss modeller med 558ml bränsletankar och 331ml kedjeoljetanken. För alla tre modeller, rekommenderar STIHL använder blyfri bensin med minst oktantal av 89. Varje modell är utrustad med en 2-taktsmotorer och STIHL rekommenderar en bränsle-olja blandningsförhållandet av 50 till 1. Företaget föreslår också att använda STIHL varumärke 2-taktsolja, eftersom det är speciellt framtagen för att köra i sina produkter.

Barer och kedjor

Alla tre modellerna kan utrustas med 16-, 18-, eller 20-tums skärande barer. Dessa slåtterbalkar har utformats för att fungera med sågkedjor av antingen 0,325 eller 3/8-tums stigning. Torrvikten av varje modell, mening utan bränsle, olja, bar eller kedja är 5,9 kilogram.

Tändning och bränslesystem

STIHL har utrustat alla tre modellerna med ett elektroniskt magnettändningssystem samt en allt läge membran förgasare med en integrerad bränslepump.