Hur man bygger Natursten beklädnad på ett betongblock Wall

Hur man bygger Natursten beklädnad på ett betongblock Wall


Även betongblock används för att skapa starka och långvariga strukturer som uppfyller ett antal bostäder och affärsbehov, är de ofta slutade på något sätt för att skapa en attraktiv vänd. En finish som är populärt är natursten beklädnad. Genom att lägga till en naturlig sten beklädnad du ge sken av en mur byggd helt i den natursten. Det är ett sätt att njuta av skönheten i natursten samtidigt som bara tunna stenskivor till blockväggytan för en enorm kostnadsbesparing.

Instruktioner

1 Täck ytan av blocken med 3,4 expanderade metallribba, ett metallnät som skapas från ett expanderat perforerade plåten. Lappa ribba där arken gå, överlappande 6 inches om vertikala sömmar och 2 inches på horisontella sömmar. Skär ribba vid behov med hjälp av tenn snips, och fästa ribban till monteringsytan med hjälp av 3/4-tums stål härdad betong naglar.

2 Blanda en tunn murbruk till konsistensen av en tjock smet i en hink med hjälp av en borrmaskin med en paddel-bitars bifogad fil. Sprid murbruk över ribba, som täcker ytan helt tills du har ett lager nivå över ribban. Täck mortel med en serie repor med användning av en murare scratcher att skapa en repa-coat yta lämplig för vidhäftning av bindemedlet för stenarna. Vänta 48 timmar för murbruket torka.

3 Blanda en andra sats av murbruk, den här gången konsekvens av jordnötssmör. Bifoga stenarna till scratch coat av murbruk genom att sprida murbruket längs den bakre av stenarna och trycka på stenen på väggen. Montera stenarna börjar på toppen av muren och arbetar din väg till basen i rader. Wiggle stenen något under fastsättning hjälpa bond de två murbruk skikten. Placera stenarna som täcker hela ytan, skära dem när det behövs med en våt såg. Vänta en timme för murbruket torka, hålla natursten på plats.

4 Använd en rundad pinne att driva murbruk i lederna mellan stenarna till basen av stenarna på blocken. Ta bort överflödigt murbruk genom håva ut med klubban slut. Avlägsna överflödigt murbruk från ytan av stenarna med en stålborste.

5 Gjut fogarna mellan stenarna, om så önskas, med användning av en injekteringsbruk påse. Göra ett hål i ett hörn av påsen omkring 5/8-tums bred och skjuta in munstycket genom hålet. Fyll påsen till halvvägs med en fogmassa gjord av en del Portlandcement och 2½ delar sand. Rulla påsen från slutet tätt. Placera munstycket av påsen in i fogen och pressa kroppen av påsen för att trycka injekteringsbruk in i fogarna mellan stenarna till önskad nivå. Låt injekteringsbruk och murbruk 10 dagars torktid.