Avstånd för användning Kerastase Aqua-Oleum

Avstånd för användning Kerastase Aqua-Oleum


Kerastase Aqua-Oleum är ett vattenbaserat hårvårdsprodukter, som utvecklats och tillverkas av kosmetikaföretag L'Oreal. Den är utformad för djupt penetrera håret med dess patenterade nano-emulsion teknik, lämnar den mjuk och silkeslen. Behandlingen innehåller också vårdande avokadoolja, och återfuktande jojobaolja, att villkoret skadade eller färgbehandlat hår. Kerastase Aqua-Oleum behandling kommer i ett kit med fyra 12 ml glasflaskor, som var och en är utformade för en enda ansökan, tillsammans med en tom diffusor flaska.

Instruktioner

1 Vått hår och försiktigt gnida en liten mängd schampo i rotområdet, arbetar den i ett lödder under en minut. Kör schampo genom ändarna på håret. Skölj med färskvatten.

2 Handduk torka håret, genom att pressa ut överflödigt vatten och använda handduken för att klappa håret torrt.

3 Sätt i en enda 12ml glasflaska i den tomma sprut dispenser som medföljer satsen, genom att skjuta upp genom botten av dispensern, och klicka på den på plats.

4 Ta bort skyddslocket och tryck munstycket nedåt att spraya vätskebehandling på de midsections av håret. Fortsätt att spraya jämnt runt denna del av håret, tills hela flaskan är slut.

5 Kamma produkten genom hårtopparna med hjälp av en bred tandad kam. Skölj produkten omedelbart, med hjälp av färskvatten. Vårdar håret som vanligt.