Hur man installerar Trailer D Ring

Hur man installerar Trailer D Ring


Trailer D-ring-tie-downs, korrekt kallas surrningsringar, innefattar en stål D-formade slingan - liknar en bältesspänne - som rör sig inuti en stål hasp som i sin tur fastskruvad eller skruvas fast i en robust substrat. D-ringar är vanligtvis installeras på flera platser runt omkretsen av en släpvagn, så att remmar eller kedjor kan fästas mellan dem och lasten, sedan underströk att hålla lasten på plats. De finns i en mängd olika storlekar, kapacitet och säkra arbetsbelastningen betyg.

Instruktioner

1 Bestäm antalet D-ringar som krävs, och deras bästa platserna. De ska placeras så att all last säkras genom dem stöds lika från alla håll, och hindras från både störta och skjuta.

2 Placera hasp på släpet sängen så att D-ringen faller mot där lasten ska placeras.

3 Använd skruvar, vagnsbult eller mutter / bult / bricka heter för att fästa D-ringen på plats. Använd en skruvmejsel för att driva skruvarna, använd en borrmaskin försedd med en pilot bit innan du installerar vagnsbult med en socket set, och borra hål tillräckliga för att acceptera bultskaft helt genom flak om du använder mutter / bult / bricka heter.