Hur man gör en hemmagjord antenn för en Wireless G PCI-kort

Hur man gör en hemmagjord antenn för en Wireless G PCI-kort


Ett trådlöst G PCI-kort använder den interna antennen av en bärbar dator för att plocka upp signaler från en Wi-Fi-sändare. Du kan förbättra signal samla förmåga trådlösa G PCI-kortet genom att tillsätta en extern antenn. Din hemgjorda antenn behöver bara några delar från en elektronik eller hobby butik och vissa hushåll verktyg. Vuxen tillsyn behövs också om du är en liten eftersom vissa styckning och lödning måste också göras. Den trådlösa G PCI-kort inte kommer att skadas på något sätt och inte heller kommer någon garanti på plats kränkas när du använder hemlagad Wi-Fi-antenn.

Instruktioner

1 Placera ett ark av tidningen på ett bord. Stå tom kaffeburk på tidningen med den öppna änden uppåt.

2 Mät tre inches upp från botten. Placera spetsen på platt kanter skruvmejsel mot tre tum märke. Hammare spetsen på platt kanter skruvmejsel genom sidan av den tomma kaffeburk med hammaren.

3 Värm upp lödkolven i fem minuter. Löd en ände av koppartråden till mittkontakt i den främre änden av den N-honkontakt plugg. Låt lodet svalna i två minuter. Koppla ur lödkolv.

4 Placera bindning lim runt hål i sidan av den tomma kaffe burken. Placera den fria änden av koppartråden i hålet i sidan av den tomma kaffe burken. Håll N-honkontakten kärnan mot hålet för en minut. Låt bindning lim in i tre timmar.

5 Anslut den manliga änden av fläta N-kontakt i den bakre änden av N-honkontakt plugg.

6 Ta bort antennkontakten på den trådlösa G PCI-kortet med fingrarna. Placera antennkontakten åt sidan.

7 Placera den bärbara datorn på ett bord. Sätt den trådlösa G PCI-kort i den bärbara datorn och rsquo; s PCI-kortplats. Placera den tomma kaffe burken som nu är en hemmagjord antenn horisontellt på bordet.

8 Sätt den fria änden av fläta N-kontakt i den kvinnliga antennanslutning på det trådlösa G PCI-kortet. Rikta den öppna änden av hemlagad antennen i riktning mot det trådlösa hemmanätverket och rsquo; s sändare.