Hur man gör Bails för stora Swarovski kristaller

Hur man gör Bails för stora Swarovski kristaller


En borgen är smycken fynd som tillåter dig att fästa en pendang till en kedja eller rep. En borgen kan göras från alla smycken klass hantverk tråd och du kan försköna det som du vill. När du gör din egen smycken bails för stora Swarovski kristaller, hålla några regler i åtanke. Smyckena tråd måste kunna passera genom hålet i kristallen och den färdiga borgen måste vara tillräckligt stor för att röra sig längs kedja eller vajer. Att hålla dessa regler i åtanke kan du göra hemgjord BAILS för olika smycken projekt.

Instruktioner

1 Välj en mätare av hantverk tråd som kommer in genom hålet i Swarovski kristaller. Skär en bit av tråden sex inches lång.

2 Rikta in de två ändarna av farkosten tråd, vilket gör en krök i mitten. Passera en sida av tråden genom den stora Swarovski kristaller. Forma kabeln runt toppen av hängande tills de två kablarna möts igen.

3 Placera rundtång på tråden 3/16 tum ovanför hängande. Gör en bakåt 90-graders böj. Kontrollera att båda kablarna är böjda exakt på samma plats.

4 Ta tag i trådarna med den största delen av de runda tång. Börja bildar en framåtriktad slinga i tråden. Stoppa slingan när tråden har bildat en komplett cirkel och har gått i början av 90-graders böj.

5 Linda kabeln runt stammen av slingan mot Swarovski kristaller. Linda tråden ett halvt varv åt gången, roterar kristallen när du går längs. Se till att kablarna inte överlappar varandra under denna process.

6 Avlägsna överflödigt tråd med ett par kedja tång. Kedja tång kan du göra nedskärningar spola med smycken pjäs.