Hur man programmerar en Sentry Remote för en 2005 Chrysler Town & Country

Hur man programmerar en Sentry Remote för en 2005 Chrysler Town & Country


The Town & Country minivan är en populär Chrysler modell. 2005 Chrysler Town & Country ägs av många familjer i hela landet som använder den för att få fram och tillbaka från arbete, skola och andra aktiviteter som är en del av vardagen. The Town & Country minivan levereras med en vaktpost nyckelsystem som gör det möjligt för ägaren att köpa ersättnings nycklar och fjärrkontroller för programmering om en nyckel tappas bort, stjäls eller en extra behövs.

Instruktioner

1 Gå till en hårdvara eller Biltema och har en ersättare vakt nyckel skär för att matcha den ursprungliga nyckeln som medföljde 2005 Chrysler Town & Country. För att få ersättning nyckeln och fjärrkontrollen för att fungera måste det kunna starta bilen.

2 Sätt i den första giltiga vakt nyckeln i tändningslåset i din Town & Country. Slå fordonet i minst tre sekunder men inte längre än 15. Stäng av van och ta ur nyckeln.

3 Sätt i andra giltiga nyckeln i tändningslåset i din Town & Country och slå fordonet på inom 15 sekunder efter steg 2. Efter 10 sekunder, ett ljud hörs, och "Alarm" lampan börjar blinka. När detta inträffar, stäng av motorn och ta ur nyckeln.

4 Sätt den tomma vakt nyckeln i tändningen och slå på motorn på inom en minut efter steg 3. Efter 10 sekunder, kommer du att höra en annan buller från van. "Alarm" ljus blir fast i tre sekunder och slå sedan av. Din nya vaktpost nyckel är nu programmerad tillsammans med vakt fjärrkontroll som kom med nyckeln.