Hur man installerar Flytande Hyllor Studs

Hur man installerar Flytande Hyllor Studs


Flytande hyllor är ihåliga hyllor monterade direkt på väggen. De kallas "flytande", därför att de ser ut att komma ut från väggen i stället för hängas på väggen. Även om de är ihåliga, flytande hyllor är ganska robust och kan användas för att hålla böcker, barnleksaker eller dekorationer. Om du inte har tillräckligt med utrymme i rummet för en bokhylla eller sidobord, kan en flytande hylla vara ett utmärkt utrymme sparare.

Instruktioner

1 Placera en bit målartejp på väggen för att hjälpa dig att visualisera placeringen av din flytande hylla. Ta bort tejpen när du har hittat en lämplig plats. Rita raka penna linjer där hyllan kommer att monteras med hjälp av en nivå som en guide.

2 Leta upp reglarna längs linjen du bara drog, med hjälp av en regeldetektor. Markera dubbar med en blyertspenna.

3 Mät längden på den ihåliga baksidan av flytande hylla. Klipp en monteringsremsa från en-av-2-tums trä till denna längd, med hjälp av sågen.

4 Håll 2-tums ansikte monteringslisten mot nivå linje du ritat på väggen. Fäst den på plats genom att köra skruvar genom remsan och i varje vägg stud med hjälp av borr och en skruvmejsel bit.

5 Borra flera pilothål längs toppen av hyllan, nära den bakre kanten, användning av en 1/8-tums försänkare borr.

6 Linje den ihåliga öppningen på baksidan av hyllan uppåt och den övre kanten av monteringsremsan. Montera hyllan över remsan. Tryck på hyllan tills den träffar väggen.

7 Fäst flytande hyllan monteringslisten genom att driva skruvar genom pilothålen och in i monteringslist.