Hinderbana Idéer

Hinderbana Idéer


Hinderbanor ger ett enkelt sätt att få barn ut ur huset och flytta. Använd kursen som en extra spel under fest eller som en händelse är en familjevänlig som får alla utanför. Hinderbanor har vanligen olika stationer, där deltagarna gör en specifik aktivitet innan vi går vidare. Detta ger möjligheter att vända ordinära poster i nya verksamheter.

Tire Run

Gamla däck är vanliga i hinderbanor eftersom de är lätta att hitta och billigt att köpa. Du behöver minst åtta till tio däck. Bestäm platsen av däcket springa och ordna däck sida vid sida. När löparna når däcken, de måste köra över dem, placera en fot i varje däck. Ju längre du göra körningen, desto svårare blir det.

Balansbom

Lägg en balans balk till hinderbana, som tvingar deltagarna att klättra upp på balken och gå försiktigt över toppen, behålla sin balans hela vägen. Om de förlorar sin balans och falla av, då är det tillbaka till början tills de kan gå över den i ett försök. För äldre barn eller de med mer samordning, placera en bricka med koppar i slutet av balansbommen och fylla varje kopp med en liten mängd vatten. De måste ta en kopp, bär den med dem över balansbommen och dricka vattnet i slutet.

fat Run

Hinderbanor för djur använder vanligtvis körs gjorda av gamla fat. Om du inte kan hitta fat, sedan använda trafikkoner, soptunnor eller bara göra X märken på marken med silvertejp. Placera föremålen åtminstone en fot isär. När deltagarna når hindret Naturligtvis måste de väva in och ut genom hindren. Ju längre du placerar hinder ifrån varandra, desto lättare är det att få igenom stationen. Försök att använda mer utrymme för yngre barn och minskar utrymmet med äldre barn.

Rockring

Skapa en station genom att hula hoops på marken. När deltagarna når stationen, måste de ta en båge och arbeta kontinuerligt under 20 sekunder innan vi går vidare. Hula hooping är en hjärt-övning som bidrar till att öka hjärtfrekvensen. Göra evenemanget mer utmanande genom att kräva barnen att använda varje bågen på stationen, eller genom att kräva att de rockring under en längre tid.