Hur man rättar till en ljudenhet på High Definition Audio Bus

Hur man rättar till en ljudenhet på High Definition Audio Bus


När dina HD audio bussanordningar börja arbeta ineffektivt, eller inte alls, kan du använda Microsofts Fix It verktyg för att komma till botten med problemet och åtgärda det automatiskt. Om du har en Internet-anslutning, är allt du behöver göra på Microsofts supportwebbplats och kör verktyget från den platsen. Fix Det kommer att skanna din HD-ljud buss och enheter för fel och felaktiga konfigurationer, sedan återställa dem tillbaka till funktionsdugligt skick. Med rätt instruktioner, kan du använda det här verktyget för att få ljudet tillbaka i mindre än 10 minuter.

Instruktioner

1 Besök Microsofts supportwebbplats. En länk till Fix It verktyget sidan är i avsnittet Resurser.

2 Kör Fix It reparera verktyget genom att klicka på den gröna "Run" -knappen på höger sida av supportsidan. Klicka på "Spara" när fönstret öppnas som innehåller EXE verktyget. Det kommer att sparas till din "Downloads" mapp som standard.

3 Dubbelklicka på "Mats_Run.AudioPlayback" EXE när den är klar att hämtas till datorn. Följ serie instruktioner på skärmen som kommer att börja diagnos och reparationsprocessen för ljudbuss och enheter. När den är klar, kommer ljudet återställs och korrekt konfigurerad igen.