Hur man skapar en tatuering mall

Hur man skapar en tatuering mall


Enligt Smithsonian Magazine, har människor använt tatueringar för tusentals år som statussymboler, kärleksförklaringar, av religiösa skäl, som amuletter och ibland som en form av bestraffning. Den tidigaste kända tatueringar går tillbaka till 2000 f.Kr. Från och med januari 2011 tatuerare använder färgstarka bläck för att liva upp tatueringar och mallar för att bilda en riktlinje som ger ett extra lager av kontroll över slutprodukten. Om du är intresserad av att använda en tatuering mall, kan du lära dig i några få enkla steg.

Instruktioner

1 Rita din tatuering design med ett papper och en penna. Skapa starka, djärva linjer för att göra spåra din design lättare. Använd en kulspetspenna för att rita linjer om du vill.

2 Tape en bit ritpapper över din design. Spåra din design med en kulspetspenna. Tryck lätt på papper för att undvika rippning det.

3 Överför design till karbonpapper. Ta bort skyddsarket och placera papperet med framsidan uppåt, med den gula blad nedåt. Tejp kalkerpapper över karbonpapper och spåra designen, etsning det.