Hur lång tid att laga revbensspjäll

Hur lång tid att laga revbensspjäll


Fläsk revbensspjäll kommer från grisar, och de är billigare än andra typer av revben på grund av den högre andelen ben i dem (se Resurser). Även kallad sido revben eller reservdelar, är dessa långa platta ribbor längst ned på ribban, längst bort från där revbenen möter ryggraden (se Resurser). Till skillnad från andra köttbitar, finns det inget mål inre temperatur för att avgöra om revbenen kokas - laga fläsk extra revben tills de är mjuka.

Ugn

Revbensspjäll kan tillagas på två sätt i ugnen: rostning eller grillning. Rostning kräver att revbenen placeras utan sås i en långpanna och kokta avslöjats vid 177 grader Celsius (350 grader Fahrenheit) för en och en halv timme till två och en halv timme, eller tills revbensspjäll är mjuka. Gassande revbensspjäll innebär matlagning dem avslöjade i en gassande pan, 4 inches under grillen för samma tid som rostning, eller tills de är mjuka.

Kokplatta

Hur lång tid att laga revbensspjäll


Braising och stewing finns två sätt att matlagning revbensspjäll. Dessa metoder kräver att revbensspjäll kokas över en sjuda i en täckt kastrull fylld med vätska. Skillnaden mellan braising och stewing är att stewing sker på en mycket låg sjuda. Detta kan också åstadkommas på en långsam spis på låg värme. bara braising kräver en och en halv till två och en halv timme att laga revbenen till ömhet, medan anbud, kokta revbensspjäll från stewing behöver två till två och en halv timme att laga mat.

Grill eller grill

Hur lång tid att laga revbensspjäll


Matlagning extra revben på grillen eller grilla över indirekt värme är samma som gassande dem i ugnen. Metoden och koktider är desamma. Den enda skillnaden är riktningen av värmen. När kokta (10 cm) 4 inches från värmen i en grill, spareribs har värmen kommer nedåt, men på en grill eller grill, är värmen som kommer underifrån.