Hur man gör en hemmagjord halsband med pärlor

Hur man gör en hemmagjord halsband med pärlor


Handgjorda pärlstav smycken lägger konstnärliga stil till varje outfit. Halsband av färgglada sten, glas och keramiska kulor inte bara göra din klädstil, men också uttrycka din personlighet. Att skapa en hemmagjord halsband väljer pärlor från en farkost butik för en one-of-a-kind design som kommer att fånga ögat av vänner och familj.

Instruktioner

1 Placera en bomulls handduk över ett bord för att förhindra att kulorna glider omkring. Skapa en design för halsband med pärlor som köpts från ett hantverk butik. Rada upp pärlorna på handduken i den ordning de kommer att uppträdda på flextråden.

2 Mät Flex wire mot en linjal, och med hjälp av en avbitartång klipp ändarna 4 inches längre än längden på halsbandet. Till exempel, om du gör en 16-tums halsband, klippa Flex wire 20 inches i längd.

3 Sätt i flex tråd genom wireklämman och lyft 1 1/2-inches från slutet av tråden genom ögat på ett spänne. Vik flex tråd över för att skapa en slinga. Skjut wireklämman upp och sätt i slutet av flex tråd genom pärlan. Ställ in wireklämman 1/4 tum under spännet ögat, och pressa den med spetsen av en plattång.

4 String pärlorna på den flex tråd i beställning på bomulls handduk. Stoppa den vikta änden av den flexibla tråden i de första fyra pärlor uppträdda, för att dölja den lösa änden av tråden. Fortsätta lägga till pärlorna till flextråden tills samtliga pärlor har uppträdda, och sluta 2 inches innan den når änden av tråden.

5 Kör flex tråd genom en andra wireklämma efter strängarna alla pärlorna. Sätt 1 1/2 inches av flex tråd genom ett andra lås öga. Skjut wireklämman 1/4 tum under spännet ögat och vika flex tråd över.

6 Ämnes 1 1/2 inches av flex tråd genom wireklämman och platta pärlan med spetsen av en plattång för att fästa änden av halsbandet. Tuck slutet av flextråden i pärlorna för att dölja ändarna.