Idéer i stället för kasta brudbuketter

Idéer i stället för kasta brudbuketter


Även kasta buketten är en omhuldade del av bröllop, många brudar söker ett alternativ som är bättre anpassade till deras personliga stil. Crafting alternativa buketter eller gungade objekt mer relevant för deras hobbys eller intressen har också blivit nya traditioner bland brudar som vill anpassa sina mottagningar. Athletic par kan välja en hoprullad T-shirt, medan andra par kan helt utelämna kasta buketten och ersätta den med en dansnummer eller karaoke.

Utelämna Bouquet Toss

Helt undvika att kasta en bukett genom att ersätta denna del av ceremonin med en arm-brottning konkurrens, en danstävling, en omgång häst eller en grupp aktivitet, som en congas linje. Informera gästerna i receptionen som du ersätta en sådan aktivitet för att kasta buketten, eller göra en anteckning i inbjudningarna eller program. Du kan också välja att hålla allt en överraskning tills de sista ögonblicken och anspelar på en rolig avvikelse från traditionen.

Alternativ till Buketter

Brudar som vill kasta något mer relevant för deras personligheter, särskilt om deras bukett var nonfloral till att börja med, kan skapa en godis bukett eller tema bukett med biobiljetter, popcorn bollar och paket av godis. Informella bröllop tillåter ännu mer frihet, och med villiga gäster, skulle en vatten ballong kamp enkelt byta buketten ritual. På samma sätt, ett lotteri för center anlitar ett presentkort eller en natt av middag och drinkar med det nya paret fortfarande gästerna utan att tvinga paret i en anpassad.

Lära känna varandra

Avsätta en del av mottagandet att presentera dina gäster till varandra och förklara varför de är närvarande --- deras relation med dig, hur ni träffades och hur länge du har känt varandra. Skapa en mer intim sammankomst än en typisk mottagning genom att erbjuda varje gäst möjlighet att rosta i stället för endast medlemmar av bröllopsfesten. Även om det kan ta längre tid än bukett gungade skapar det också en mer kärleksfull atmosfär och understryker vikten av varje gäst.

roll vändning

Vända på brudgummen med en roll återföring --- har brudgummen kasta en bukett och har bruden bort ett strumpeband från armen eller benet. Sammanställning skapar en intressant förändring i receptionen och kan göra dina gäster bekvämare än fullständigt utelämna traditionen. Var noga med att ha videokameror och digitalkameror till hands för att dokumentera gästernas reaktioner.