Födelsedag kort Idéer för en fru

Födelsedag kort Idéer för en fru


Det finns ett hav av födelsedagskort där ute, men att hitta den rätta för din fru kan förvandlas till en omöjlig skattjakt. Om du har svårt att hitta kortet som säger allt, kanske det är dags att vara kreativ med din födelsedag önskar. Visa din fru du känner henne bättre än hon tror att du gör med ett kort som berör hennes hjärta och gör dig hennes hjälte på nytt.

Home Spa födelsedag

Födelsedag kort Idéer för en fru


Gör ett kort från en enda vitt pappersark som listar några hemma-spa-behandlingar du har planerat för din fru att njuta av. Co-relatera varje spa-behandling till din fru hårt arbete. Till exempel kan etta inkludera en levande ljus bubbelbad som du kommer att förbereda för din fru för alla gånger hon har rengjorts din sida av badrummet. Nummer två kan erbjuda en timslång massage för alla gånger din fru har gnuggade halsen efter en hård dag. Nummer tre erbjuder din fru 30 minuters vilsam ensamhet utan avbrott för alla gånger hon slutade vad hon gjorde för att hjälpa någon annan. Vid tiden din fru är klar med sitt kort, kommer hon att önska henne nästa födelsedag var inte ett helt år bort.

En poem

Födelsedag kort Idéer för en fru


Uttrycka dina önskemål med en dikt från hjärtat. Om du inte är en expert på rimma, hålla sig till fri vers och sätta din bästa insats i en dikt födelsedag din fru kommer alltid att minnas. I början av din dikt, hänvisar till den tid när du först träffade din fru och beskriva hur du kände när du tog henne på den första dagen. Mot mitten av dikten, skriver om ett hinder eller svår tid din fru har övervunnit, och påminna henne om hennes styrkor. Nära slutet av dikten, låt din fru vet hur mycket du älskar henne och att hon är vackrare på denna födelsedag än den förra.

Den födelsedagskort som minns när ...

Jaga en bild av din fru som en liten flicka firar sin födelsedag. Om du inte kan hitta en, använda ett foto av din fru att göra något hon älskade när hon var yngre. Kanske din fru alltid ridning cyklar, spelar i bäcken eller gör pussel och göra pärlhalsband. Oavsett foto du väljer, se till att det kommer att påminna din fru av enkla nöjen i barndomen. Limma bilden till en handskriven födelsedagskort som börjar varje mening med "Kommer du ihåg när ..." Fyll i meningar med din fru favorit barndomsminnen som hon har talat om genom åren. Avsluta kortet med en gratulation för den lilla flickan som har vuxit upp till att bli damen som du älskar.