Idéer för en Mimmi Pigg kostym

Idéer för en Mimmi Pigg kostym


Skapades på 1920-talet av Walt Disney, har Mimmi Pigg varit en popkulturen ikon i årtionden. Hon var först dras som en klaffflicka, att vädja starkt till den yngre generationen. Men hon snart förvärvat hennes signatur kläder: en röd polka dot klänning, vita handskar, gula skor, och det stora röd rosett. Återskapa Minnie utseende, gör denna kombination för en omisskännlig Mimmi Pigg.

Klänningen

Det enklaste sättet att få en plats på Minnie klänning skulle vara att köpa en kostym från en part butik. Eller så kan du söka på nätet för den perfekta klänningen. Men dessa dräkter kan vara dyrt, och av tvivelaktig kvalitet. Försök att söka sparsamhet butiker, som är förvånansvärt sannolikt har denna retro-look i lager, eller vintagebutiker, som ger ännu bättre resultat. Så länge klänningen har puffärm och en cirkel kjol, kommer det att kännas igen som en del av en Minnie ensemble. Klänningen behöver inte ens vara röd och vit, eller till och med polka-prickade. Minnie har slitits många färger, inklusive blå, rosa och gult, och hon växlar mellan rött och ljusblått i Disney World parad.

Handskarna

Partiet butik kan faktiskt vara din bästa källan i det här fallet. Handskar är billiga, och även de pösiga vita för seriefigurer kommer vanligtvis hittas för under £ 6. För att lägga till lite mer Disney äkthet, ritar du vertikala linjer på baksidan av handskar: Musse och Mimmi handskar hade alltid tre.

Skorna

Minnie signatur skor var gula pumpar. Men några färgglada skor skulle få önskad effekt, eller så kan du prova att bära svarta pumps med vita strumpor. Du har förmodligen redan har något som kommer att fungera. Du kan även spray måla ett par gamla gul.

Bågen

Mus öron kan hjälpa spetsa denna dräkt. De skulle vara lätt att hitta och billigt på en kostym butik - eller så kan du göra ett par i ungefär fem minuter. Ta en svart pannband, eller linda någon pannband med svart material. Klipp ut cirklar från tjockt svart papper och häfta eller tejpa fast dem på huvudband för omedelbar öron. Nestle en stor båge mellan dem (kanske matcha klänning eller skor).

sista handen

Avsluta utseendet med vissa rött eller rosa läppstift, och dra på vissa whiskers med eyeliner.