Hur man ansluter en antenn Rotor kontroll

Hur man ansluter en antenn Rotor kontroll


Antennrotor kontroller pekar antenn rotorer. Antenn rotorer är drivenheter som fäster till en antenn mast och låta antennen riktas i olika riktningar från en annan plats, oftast i hemmet. Fördelen med att använda en rotor är att du kan flytta antennen från bekvämligheten i hemmet utan att behöva klättra runt på tak. Du kan ansluta rotorstyrningen till rotorn med några få enkla steg.

Instruktioner

1 Skala en tum av den svarta yttermantel av kabeln som kommer från antennrotordrivenheten. Exponera de tre trådarna i kabeln. Du bör se en svart, röd och grön tråd. Strippa en halv tum av varje, utsätta koppar.

2 Titta på baksidan av antennrotorstyrningen rutan. I vissa fall bör man se tre anslutningar, märkta "1", "2" och "3" Andra tillverkare kan vara olika, och kan vara märkta med färgbeskrivning i stället. Färgerna kan förkortas också; till exempel "GRN" kan användas i stället för "Green." Sätt kablarna i sina motsvarande terminaler och dra åt kontakterna med en skruvmejsel. I en numeriskt märkt installera den gröna tråden går till terminal 1, den svarta till terminal 2 och den röda till terminal 3.

3 Anslut nätadaptern till strömingången på styrenheten. Detta kan vara märkt "18VAC 1 Amp" eller liknande. Anslut den andra änden i ett fungerande vägguttag. Tryck på "Power" -knappen och utför en antenn synkronisering genom att trycka på "Sync" -knappen.