Handledning för fjärrkontroller

Handledning för fjärrkontroller


Anpassade nyckelbrickor är ett bra sätt att utrusta snabbt och enkelt, och de gör underbara gåvor. Köper dem, men kan bli dyrt. Med vissa grundläggande sömnad kunskap och några sömnad leveranser, kan du göra dina egna nyckelbrickor i en mängd olika färger, och du kan använda tyg som koordinerar med din klädsel eller handväska. Dessa nyckelbrickor är enkla och snabba att göra.

Instruktioner

1 Köp din bomull sadelgjord och nyckelbricka hårdvara. Den ideala storleken för båda dessa är 1 1/4 inches bred; dock både bandet och nyckelbrickan hårdvara görs i en mängd olika storlekar. Oavsett vilken storlek du väljer, se till att både hårdvara och bandet har samma bredd.

2 Skär en 10-tums avsnitt av din bomull sadelgjord och ställ in den på sidan. Klipp tyget i en pjäs som är 10 inches lång och 1 1/2 inches bred. Skär en 10-tum lång bit av smält tyg bandet.

3 Vik över varje långsida tyget 1/4 tum mot avigsidan. Järn veck på plats.

4 Center den smältbara tyget vävband på längden på en sida av bandvävnaden. Placera tygstycket över smält tyget bandet och centrera längden på bandet. Tyget bör ha lika mycket bandet visar på varje långsida. Smälta tyget på plats genom att placera en het ånga strykjärnet över tyget i 15 sekunder. Låt svalna under en minut.

5 Sy tyget på plats på bandet genom att sy tyget med en rak söm och en sömsmån 1/8 tum i varje vikt långsidan av tyget. Efterstygn i början och slutet av sömmarna för att låsa stygnen på plats.

6 Täta råa kanter din nyckelbricka. Använd tydlig nagellack och måla det generöst över varje kortsida bomulls bandet och tyg. Låt nagellack torka minst en timme.

7 Vik din nyckel fob på längden så att kortsidorna radas upp på toppen. Centrera öppna nyckelbrickan hårdvara över kortsidorna och placera kortsidorna helt inne nyckelbrickan så att kanterna i linje med den inre mittsömmen av hårdvaran. Linda en bit mjuk trasa, såsom flanell, runt nyckelbrickan hårdvara, var noga med att hålla hårdvara och bandet på plats.

8 Tryck ned i mitten av nyckelbricka hårdvara med tång så att tänderna på hårdvaran sjunka in i tyget och bandet. Tryck tången ned på varje sida av hårdvaran så att hela maskinvarustycket ligger plant med alla tänderna säkrade tätt in i tyget och vävband.

9 Montera ringen på nyckelbrickan hårdvara.