Hur man drar Konstruktionsplan för en trästaket Gate

Hur man drar Konstruktionsplan för en trästaket Gate


En plan är det säkraste sättet att ta sig från punkt A till punkt B när man arbetar på byggprojekt. Designa din egen port är ett bra projekt att börja med. Det är tillräckligt komplexa för att möjliggöra en viss kreativitet, medan enkel nog för att du en ganska god chans att lyckas. Du kommer att behöva omfatta utsikt över både fram och bak, med positionering för lås och gångjärn, samt några detaljer i konstruktionen.

Instruktioner

1 Mät område där grinden kommer att installeras, eller bestämma hur bred och hög grinden kommer att vara, om de tjänster ännu inte har installerats. Typiska grindar är mellan 24 och 48 inches bred och 36 till 96 inches tall. Detta kommer främst att bero på vilken typ av staket som du ska installera.

2 Rita stolparna och lutningen på marken mellan dem på en bit rutat papper som arbetar i en 1:12 skala, vilket innebär att en tum av ritning utrymme kommer att representera 12 inches i den verkliga världen. Använd en skala linjal, som automatiskt översätter dina mått med rätt mått för ritningen som en rak kant och linjal, så att de är skarpa och ren. Använd kanten av linjalen märkt 01:12. Undvik att lägga skuggning eller andra märken som kan moln linjerna.

3 Kopiera ritning av stolparna och marken under, antingen genom att en andra kopia eller med hjälp av en skrivare eller kopiator. Rita porten från både främre och bakre vyer som det hänger på stolparna på samma papper med post- och mark ritningar.

4 Rita horisontella skenorna, diagonalstag, lås och nötter på gångjärnsbultarna på bakifrån, eller ritning. Diagonalsträvorna bör löpa från botten av gångjärnet upp mot toppen av spärren sidan för att ge hiss, om du använder dem. Göra anteckningar på ritningen om vilken typ av material, hårdvara och fästelement du vill att din gate byggd av. Inkludera modellnummer och varumärken när det är möjligt, särskilt om du inte kommer att bygga porten själv.

5 Diagram postering mellanrum, stil och storlek på framifrån. Dra i gångjärnen, inklusive bult placering. Studera marken där din port kommer att hängas för att avgöra hur den nedre kanten av din gate behöver byggas. Om grinden öppnas på ganska jämn mark, eller lutningen är mot spärren sidan väljer den högsta punkten på marken och dra din gate ¾ tum ovanför den punkten, rakt över från sida till sida. Om grinden kommer att svänga upp backen, bestämma hur mycket och drar ned på grinden mete upp från gångjärnssidan till porten sidan, för att tillgodose detta, så att porten inte kommer i kontakt med marken.