Hur man gör en Hog ​​Roast inbjudan

Hur man gör en Hog ​​Roast inbjudan


Hog stekar göra stora utomhus parter, särskilt om du är värd många gäster. Planera din fest med hjälp av en gris tema, och enkelt göra hemlagad inbjudningar att matcha. Du kan göra elektroniska inbjudningar gratis, med hjälp av webbplatser som Smilebox eller skapa handgjorda inbjudningar med hjälp av några hantverk leveranser.

Instruktioner

1 Bestäm storlek och stil inbjudan du föredrar. Du kan välja att använda hela åtta halv-by-11-tums sida, en halv sida eller hela sidan vikas på mitten för att göra ett kort. Att två inbjudningar per sida är mer ekonomisk och miljövänlig, särskilt för större sällskap.

2 Designa dina inbjudningar, med tanke på hur mycket information du behöver för att ge på inbjudan, och om du vill inkludera bilder eller utsmyckningar. Överväg att använda en röd och vit kontrollerat papper som liknar en gingham picknickfilt, och gris-formade stämplar eller utskärningar. Lägg ut objekten på ditt kort för att se hur de ser ut innan permanent placera dem. På så sätt kan du ordna så behövs.

3 Bestäm formulering. Du kan välja enkla fraser som: ". Följ med på en Hog ​​grilla" "Du är inbjuden till en Hog ​​Roast" eller Du kan också välja en mer kvick fras som: "Låt oss Pig Out"

4 Använd en linjal och penna för att lätt placera en riktlinje på inbjudan för att indikera var din text och design kommer att gå.

5 Applicera din text med hjälp av riktlinjer som du har dragit och radera några synliga blyertslinjer när du är klar.

6 Använd dina bilder och andra utsmyckningar. Om tillbehör är inte pre-limmad, använd en gluestick eller dubbelhäftande tejp för att tillämpa.