Hur man lagrar Bruschetta

Hur man lagrar Bruschetta


Bruschetta, en brödskiva rostat på båda sidor och drizzled med olivolja, vitlök och ibland tillsatta toppings, är ofta att använda inaktuella bröd. Ordet bruschetta härstammar från den italienska verbet, bruscare, som betyder "att steka över kol." Det sätt du lagra bruschetta beror på om du har gjort det i förväg för servering inom en begränsad tidsperiod, eller om du lagrar resterna som inte kommer att ätas omedelbart.

Instruktioner

1 Kyl bruschetta helt och placera den i en lufttät behållare med ett lock. Detta kommer att hindra den från att bli blöt.

2 Låt bruschetta ut på disken, vid rumstemperatur, om du planerar att tjäna det inom två timmar. Placera den i kylskåp om du inte tänker på att betjäna mer än två timmar för att undvika skadlig bakterietillväxt på maten. Ställ i kylskåp inom en timme om temperaturen är 32,2 grader Celsius eller högre.

3 Släng överblivna bruschetta, lagras i en lufttät behållare, efter 48 till 72 timmar på grund av ömtåliga ingredienser. Kasta det om det luktar konstigt efter en längre lagringstid, eftersom det kan vara ogiltiga.