Hur Barber en Balding Head

Hur Barber en Balding Head


En skallighet huvud är vanligt förekommande hos män i synnerhet. Majoriteten kommer att drabbas av en vikande hårfäste och slutligen skallighet. Men som skallighet är en naturlig, ärftlig process, är det bäst att omfamna dessa skallighet gener och gå vidare med ditt liv. För att göra detta behöver du en frisyr som behandlar skallighet så bra som möjligt.

Instruktioner

1 Gå till en frisör som du litar på och som kommer att klippa håret precis som du vill. Gör det själv i detta skede kommer förmodligen bara göra saken värre.

2 Be om ditt hår att skäras kort om det är mycket tunn på topp; klippa håret kort gör att det ser tjockare och inte lyfta fram gallring delar av håret så mycket som en längre snitt gör.

3 Få frisör att lämna din lugg länge om ditt hår är fortfarande tjock runt detta område och borsta håret framåt för att dölja en vikande hårfäste. Odla håret mycket lång och knyta den tillbaka i en hästsvans, eller lämna löst. Detta kommer också att dölja en vikande hårfäste om håret är fortfarande tjock.

1. Gå till din frisör och har honom raka håret ner till stubben om du verkligen saknar hår. Detta är det bästa sättet att hålla det ser smart och underhållas och få den till en lätt längd raka hemma.

2 Alternativt köpa ett par Clippers och raka det själv till en mycket kort längd.

3 Blötlägg håret och applicera rakgel till huvudet, fungerar den i hårbotten med fingrarna.

4 Börja raka ljusare områdena håret först för att ge rakgelen mer tid att arbeta in de grövre bbits av hår och mjuka upp dem. Raka försiktigt med långsamma, även stroke.

5 Tvätta hårbotten med tvål och vatten och torka med en handduk efter rakning.