Hur Skär trimma runt en trappa Corner

Hur Skär trimma runt en trappa Corner


När det gäller att lägga trim runt basen av väggarna i ett rum, många husägare hitta inramning trappa bas för att vara ganska krävande. Denna process är faktiskt ganska enkelt, och varierar inte mycket från taktik involverade i trimning ut väggar. Skära vinklar i trim runt trapp hörn innebär att veta bredden på trim och skär en vinkel som kommer att motivera bredd för att ansluta sig smidigt med den del av trim längs sammanfogningsområdet.

Instruktioner

1 Skär en del av skyddet för den främre delen av trappan som leder till hörnet halv tum ovanför åtgärden längd. Till exempel, om din trappor mäter 36 inches bred, skär en sektion av trim 36 1/2 inches lång.

2 Skär en del av skyddet för den sida av trappan som leder upp till hörnet. Till exempel, om din trappa är 56 inches lång, skära en del av trim 56 1/2 inches lång.

3 Placera trimma längs framsidan och sidan av trappan som om du skulle installera den. I skarv hörnet, mäta 1/2 tum tillbaka på båda sektionerna av trim längs baksidan av trim.

4 Ställ in geringssåg till en 45-graders vinkel. Skär 45-graders vinkel mot det främre hörnet på varje sektion av trimning, med början vid 1/2-tums märke på baksidan av trim sektioner.