Hur man byter lysrör med LED lampor

Hur man byter lysrör med LED lampor


LED-lampor är effektivare och säkrare än vanliga lysrör. LED inte innehåller giftiga kvicksilver kemikalier, inte heller de bränner ut så snabbt. Majoriteten av LED-lampor är utformade för att passa inuti det fluorescerande röret huset, så att installera dem är ganska enkelt. Att göra övergången till LED kommer att spara pengar och energi för ditt hem eller byggnad.

Instruktioner

1 Se till att strömbrytaren för fixturen du kommer att ändra belysningen i har varit avstängd i cirka 30 minuter. Detta är viktigt för att förebygga elektrisk stöt när du kopplar lökarna. Det hjälper också i ljuset vara cool, eftersom lysrör kan bli varma när tänd en stund. Ta bort materialet skärm lökarna. Detta skydd kan koppla helt eller hänga från ett gångjärn.

2 Lossa lysrör från fixturen och antingen lagra dem eller göra sig av med dem. Se till att de tas om hand på rätt sätt - inte i en lokal deponi, men genom en ordentlig återvinningsstation. Var noga med att inte bryta lamporna eftersom det kan orsaka skada. Öppna alla fönster för att ventilera ett rum om lamporna bryts för att förhindra inandning av kvicksilver.

3 Leta reda på ballast beslag på fixturen och koppla bort dem från den armatur, om det behövs för lysdioderna för att passa. Vissa lysdioder kan ha möjlighet att passa in i den nuvarande barlast, men vissa kan inte. Hänvisa till tillverkarens anvisningar för att se om ballasten behöver bytas ut.

4 Ta bort trådarna, med särskild uppmärksamhet på hur de är belägna så att du vet hur man nya ledningar fixturen när du sätter lysdioderna. Du kan behöva använda en skruvmejsel för att avlägsna ballast montering för att nå ledningarna.

5 Strip en tum eller så av isolering från runt trådarna med en trådskalningsverktyg, noggrant avlägsna isoleringen via en 45-graders vinkel. Vrid metalltråd ihop och slå in den med eltejp. Du kommer att behöva ansluta kablarna motsatsen till ballast. Anslut ledningarna precis som de var innan ballast beslag togs bort.

6 Placera LED-lampor i matcher som de lysrör försågs. Sätta en i varje armatur och skruva tills lampan passar tätt. Sätt tillbaka locket över belysningen. Vrid ljusomkopplaren till läget för att testa belysningen. Om de kommer på rätt sätt, då alla ledningar är korrekt ansluten.