DIY Sink Skirt

DIY Sink Skirt


Sink kjolar är tygstycken som lindas runt ett handfat att dölja den nedre delen. De är oftast används med piedestal sänkor för att skapa välbehövlig lagringsutrymme. Men de är också användas tillsammans med andra sänkor att dölja repad, grådaskig baser eller utsatta VVS rör. Sink kjolar finns i butiker men är mer kostnadseffektivt att göra hemma. Dessutom kan du välja en färg och design som perfekt matchar rummets inredning.

Instruktioner

1 Placera änden av ett måttband på den vänstra sidan av diskbänken (inklusive eventuella bifogade bänk) där den möter väggen. Sträck måttband tills du når den högra väggen eller högra kanten av diskbänken, för att fastställa dess bredd. Ta del av mätningen. Mät från baksidan av området sjunker till framkanten för att fastställa dess djup.

2 Placera måttbandet på den övre kanten av diskbänken där du vill att sjunka kjol att fästa. Sträck ner till golvet och ta del av mätningen.

3 Leta upp en plan bedsheet i önskad färg och lägg det platt på ett bord med den fållade änden i botten och den färdiga sidan nedåt mot bordet. Använd en rak kant och ett tyg penna för att överföra mätningarna diskhon på arket - lägga 1/4 tum för falsning - tills du har en rektangulär kontur.

4 Skär längs konturen med vass sax och kasta överskottet ark tyget.

5 Vik toppen och sidokanterna över av 1/4 tum och ställa dem på plats med raka stift. Sy en rak linje ner var och en av de vikta sidor, med användning av en symaskin, för att förhindra dem från att repas upp.

6 Öppna en rulle självhäftande kardborrefäste. Separera de två stycken, varav det ena är mjuk och den andra som är grov. Skär den mjuka pjäs till samma bredd som sink kjol. Sprid tyg lim på ryggen och tryck fast längst upp i kjolen, en tum från toppen. Om så önskas kan du sy kardborrefäste på kjolen.

7 Skär den hårda delen av kardborrefäste till samma bredd som diskbänken kjol och dra bort den självhäftande baksida. Placera den vänstra kanten av fästorganet på den vänstra sidan av sink nära väggen. Vira den hela vägen runt den övre kanten av diskbänken tills du når den andra väggen. Tryck ner ordentligt med fingrarna.

8 Låt limmet på kjolen torka helt och tryck sedan på kjolen på diskbänken, fästa de två fäst bitar ordentligt.